понедельник, 31 декабря 2018 г.

Mötesplatsen västervik

Missa inte chansen, boka nu! Här kommer att finnas gummikullar i olika höjder, hinderbana, rutschkanor, klätterlek, karuseller, studsmattor och mycket. Västervik i Kalmar län. Caféet har öppet måndagar kl 10. Inleds med andakt i kapellet.


Platserna har varit i bruk ett tag, på lördagen var det mötesplatsen som knyter ihop byggnaderna som var i centrum.

Den invigdes med Gunnebo musikkår och tal av Bostadsbolagets vd Sven-Åke Lindberg, kommunalrådet Tomas Kronståhl och Bostadsbolagets styrelseordförande Ingegerd Karlsson höll tal. Fungerar lika bra i din dator, surfplatta och mobil Bli medlem. Användarnamnet eller lösenordet är fel.


Mejeriet är mötesplatsen där ungdomar får mycket plats, men där alla åldrar är välkomna. Huset innehåller fem våningsplan fyllt med rum. Där finns replokaler, undervisningssalar, mötesrum, dansstudios, café, ungdomsmottagning, kontor, teaterrum och scener i olika storlekar. Den nya mötesplatsen ska bli en rolig och spännande lekplats för barn i alla åldrar.


Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrun kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör. Notera att kontaktinformationen ovan leder till PROs riksorganisation, som sedan vidarebefordrar kontakten.

Vill du ta reda på mer om vilka vi är och vad vi gör, kontakta oss gärna. Kontaktuppgifterna ser du här ovanför. Gör ett besök på nästa! Platsen är tänkt att bli en ny omtyckt plats för både invånare och turister. Och politikerna har inte mycket att sätta emot.


Mötesplatsen är på Stadsbiblioteket på onsdagar mellan klockan 09. En plats att mötas på, utbyta erfarenheter, läsa klättertidningar, se klätterfilmer och även få aktuell information om klättringen och andra aktiviteter i kommunen. I exploateringsavtalet som kommunen tidigt skrev med Ulvaeus, står att exploatören, utöver byggnaden som står klar, ska bygga ett flytande hotell och en eventbyggnad.


Där kan man koppla upp sig gratis på trådlöst internet, eller låna en dator. Närmaste livsmedelsaffär är ICA i Ankarsrum och dit är det km. Med åren expanderade tillverkningen och modellsortimentet utökades. Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad?


Då har du kommit rätt! Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor. Här har OBOS sedan tidigare ett projekt med äganderätter, Kv Hällmarken med tio villor, och planerar nu för ett kommande projekt med bostadsrätter – Brf Havsglimten. Hur gick då premiärdagen för den nya mötesplatsen ? Jo, den blev välbesökt.


Undertecknad hängde på låset vid klockan tio och fick äran att dricka premiärkoppen. Sedan var det en strid ström av kunder under resten av dagen.

Välkommen till vår webbplats. Här får du stöd och råd om hyresrätten, hjälp att påverka bostadspolitiken, kan läsa om alla medlemsförmåner och det mesta. Maritimt Forum vårdar samverkan och skapar dragkraft åt. Här finns information om Östersunds kommuns service och verksamheter. Vimmerby Tidning ingår den geografiskt utspridda NTM-koncernen, men dess grundläggande publicistiska uppgift är alltjämt att förmedla lokala nyheter, att från dag till dag spegla verkligheten i den bygd där vi verkar.


Adresser, telefonnummer och kartor till alla företag och personer. Hitta med hjälp av vägbeskrivningar och gatubilder.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения