четверг, 13 декабря 2018 г.

Seniorshopen västerås

Om cookies Denna hemsida använder cookies för statistik och inställningar. Genom att använda hemsidan samtycker du till detta. Följande kommuner ingår i detta distrikt: Fagersta, Hallstahammar, Norberg, Sala.


Seniorshopen västerås

Hos oss hittar du som senior snygga och passande kläder just för dig. Ni hittar oss mitt i Skiljebo Centrum - Skiljebogården. Vi finns till för dig oavsett ålder med. Västerås stad Kom med dina idéer och förslag. Samverkan Delar av programmet är i samarbete med föreningar och andra verksamheter.


Avsnitt på den här sidan. Hos oss på HygienShoppen kan du enkelt och smidigt beställa miljövänliga hygienartiklar på nätet. Vi har bra priser och snabb leverans. Det blev en toppendag, som inleddes med ett mycket bra besök på VLT, där vi fick spännande och intressant information om tidningsutvecklingen i USA och här i Sverige. Erik Jersenius, kulturredaktör, inledde med att berätta om nyhetstidningens död och hur det påverkar oss.


Några boende blev intervjuade av Pradio Västmanland. Stort TACK för det Lena Delerud och för din tid hos oss på Södergården. Du kommer bli saknad av både boende,anhöriga och personal.


Hon hade engagerat lokala mannekänger och pratade med inlevelse om kläderna som visades. M ed ett brett sortiment av tyger och solskyd kan vi ge dig den vägledning och professionella hjälp för det privata hemmet, företaget och inom offentlig miljö. Fler än 4rabatter för plus, seniorer och dig som är pensionär.


Seniorshopen västerås

Rytterne Hembygdsgår en samlingspunkt i vår socken där vi har. Välbesökt pubafton med gäster 壟. Därefter är det klädförsäljning i aktivitetshallen. Det finns två grupper, en grupp går lite snabbare och en grupp går en kortare sträcka och långsammare.


Bokcirkel, högläsning Onsdag september 9. Piteå-Tidningen är det dominerande nyhetsmediet i Piteå. Seniorshopen har modevisning i kaféet. En mysig kyrka som ligger i utkanten av den lilla byn bockara mellan Högsby och Oskarshamn längs med väg i Kalmar län Småland. Hit kan du gå om du är kristen och tror på Gud.


Seniorshopen västerås

Dingtuna Föreningsråd inbjuder till SOCKENRESA Lördagen den september anordnar Dingtuna Föreningsråd en bussresa på småvägar i vår socken. Tisdag september 9. Caféet håller öppet lördagar och söndagar hela sommaren till augusti, mellan kl 11. Modevisning på Villa Pollux. Mannekänger från föreningen. Istället blir det ”Samtal i grupp”.


Veteranfordonsdagen på Rytterne hembygdsgård blev, som vanligt, en härlig dag i soligt väder. Några färre fordon än vanligt på grund av att. Slåtter vid Kyrkoruinerna den och juli.


Måndagen den juli kl 18. Stora Rytterne kyrkoruin i Lundby. Margita Hultgren pratar ekonomi på PRO-lokalen. Bli trygg med intrnetbanken, Lena Axelsson från Swedbank.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения