среда, 12 декабря 2018 г.

Matlagningskurs stockholm nybörjare

Olika aktiviteter anpassat för företagsevent, kick off, konferens och teambuilding. Spännande mat- och dryckesaktiviteter för företag. Matlagning för nybörjare i Stockholm. Kvällskurs fördelad på fyra måndagar där vi utförligt går igenom matlagningens fyra grundstenar – kött, fisk, sås och grönt. Under kursens gång får du även lära dig knivteknik, vad som passar till vad och olika tillagningstekniker.


Du kanske aldrig har varit så intresserad av att lära dig laga mat och behöver lära dig matlagning för nybörjare. Kreativa Kök arrangerar grundläggande matlagningskurser och coachar dig till att bli tryggare i köket. Genom att förmedla baskunskaper, så att du kan laga enkla, goda och moderna rätter. Vi arbetar med grundläggande.


Med en matlagningskurs får du möjlighet att lära dig att laga mat som stjärnorna och kunna briljera på hemmaplan. Du kan också lära dig att laga vegetarisk eller vegansk mat eller att stoppa korv, baka bröd och laga mat från Asien, Frankrike eller Italien. Vi har också vin- och chokladprovningar och kockutbildningar.


Denna kurs är för dig som är ny i köket och behöver hjälp på traven att lära dig laga go enkel och i. Här börjar vi från grunden och lagar enkla men goda vardagsrätter. Lär, i lugn takt att hantera verktygen på ett bra sätt. På vegansk matlagningskurs med Jävligt Gott! Fredriks fiskar och skadjur.


Nu lanserar vi en matlagningskurs där du lär dig steg för steg att laga falafel från Egypten, även kallad Ta’miya. MATLAGNINGSKURSER MATKUNSKAP MED STOR BREDD. Kursurvalet och innehållet under detta tema är stort: matlagning för olika säsonger, italienskt, styckning och tillagningsmetoder, grönsaker, havets läckerheter, kött och vilt, grundläggande alternativt avancerade tekniker, vardagskök eller festmat, klassiska samt moderna metoder.


Matlagningskurs stockholm nybörjare

Välj en matlagningskurs som passar dig och hitta inspirationen, teknikerna och recepten för att laga mat från ett nytt kök. En matlagningskurs kan vara en social aktivitet, en matlagningskurs kan ge dig inblick i en annan kultur, en matlagningskurs kan ge dig inspiration och underlätta i vardagen. Vi kommer att laga förrätt, varmrätt och dessert.


Jag kommer att dela upp er i tre olika lag och varje lag lagar en rätt. När vi är klara med matlagningen så kommer vi att äta tillsammans, dryck till maten kommer att ingå. GreenIsaDream erbjuder Sveriges enda matlagningskurser som är 1 vegetariska.


Läs mer om våra kurser här. Vill du utbilda dig och ditt arbetslag i teambuilding kan du läsa mer om detta hos oss! Hos oss hittar du kurser för alla åldersgrupper.


I Stockholm samarbetar vi på studier. Kursinnehåll: Här är kursen för den nyfikne hemmakocken som vill laga mer miljövänlig och hälsosam mat och behålla den goda smaken! Ta med kollegor och vänner på en italiensk matlagningsaktivitet hos oss i Stockholm ! Samlas i vårt hemtrevliga kök, kavla upp ärmarna och låt oss visa vägen till Italiens underbara smaker och dofter. Tillsammans lagar ni en komplett italiensk meny och får en riktigt trevlig stund tillsammans.


Matlagningskurs stockholm nybörjare

En kurs i italienska ger dig tillgång till det italienska språket - enligt många världens vackraste språk. Till Italien åker varje år tusentals svenskar för att njuta av italiensk mat och kultur. Medborgarskolan har kurser i italienska på alla nivåer.


Från italienska för nybörjare till mer avancerade kurser i italienska.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения