четверг, 17 марта 2016 г.

A kassa transport

A kassa transport

Vision är fackförbundet för dig som är anställd inom kommun och landsting. Bli medlem i fackförbundet Vision. Vi ger dig en rad förmåner. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen du tittar på tillåter inte detta. Du kan även bli medlem om du är arbetslös men tidigare arbetade inom transport.


A kassa transport

Ansökan om inträde kan göras direkt på nätet och du kan få inträde tidigast från den månad som medlemsansökan inkommer. Om du nu arbetar eller om ditt senaste arbete var inom vår bransch kan du bli medlem hos oss. Med vår dagräknare kan du som redan får ersättning, se hur många dagar du får i veckor där du till exempel jobbar eller tar ut föräldrapenning. Försäkra din inkomst och bli medlem hos oss redan idag. Transport på direkten.


Din handläggare vägleder dig genom processen med hjälp av tjänstens Att-göra lista. Har du frågor om din ersättning kan du också ställa dem här. Välkommen till IF Metalls a-kassa. Våra medlemmar arbetar bland annat i byggämnes-, stål-, kemi- och verkstadsindustrin, tvätterier, bilverkstäder och gruvor.


Komplettera a-kassan med en inkomstförsäkring. Vår uppgift är att betala ut ersättning till våra medlemmar vid. Mer information om A-kassan.


A-kassan är en form av arbetslöshetsförsäkring som ger dig ett ekonomiskt stöd ifall du skulle bli av med din anställning. Din medlemsavgift är med andra ord beräknad så att du inte betalar för inkomstförsäkringen. Ansök om medlemskap i din nya a-kassa från den första dagen i en månad.


Se till att du söker medlemskap i en a-kassa vars verksamhetsområde du arbetar eller senast arbetade inom. Begär utträde från din nuvarande a-kassa den sista dagenmånaden före den månad du vill bli medlem i den nya a-kassan. Här får du förslag på vilka av dem du kan söka medlemskap hos, beroende på vilken typ av arbete du har.


Vissa a-kassor kan du gå med i oavsett vilken bransch du arbetar i medan andra är specialiserade på en viss yrkesgrupp. Ett grundkrav för alla a-kassor är att du måste ha arbetat i Sverige för att bli medlem. Byggnads a-kassa är för dig som är byggnadsarbetare eller målare. Använd Mina sidor för att det är enklare, snabbare och säkrare.


Du får full koll på dina ärenden och kommer i kontakt med din handläggare på ett enkelt sätt. Om du vill söka ersättning från a-kassan , skicka in handlingar eller rapportera tid så gör du det genom att logga in på Mina Sidor. Hitta rätt a-kassa och jämför utifrån ditt yrke med hjälp av A-kassa. Kontakta din a-kassa om du har frågor. Om du har frågor om din ersättning, ditt medlemskap eller något annat, kontaktar du din a-kassa.


På Sveriges a-kassors webbplats hittar du kontaktuppgifter till alla a-kassor. På webbplatsen Hej a-kassa hittar du mer information a-kassan. Det är mycket viktigt att du redovisar arbetad tid på rätt sätt. Om du lämnar felaktiga uppgifter, eller låter bli att berätta om sådant som kan påverka din ersättning, kan du bli skyldig att betala tillbaka ersättning.


A kassa transport

I värsta fall kan du bli utesluten ur a-kassan och polisanmäld. A-kassan beräknas på den genomsnittliga inkomst som du har haft under det senaste året. Det finns också andra villkor för att du ska kunna få a-kassa , exempelvis att du har varit medlem i en a-kassa under en viss ti ha haft ett jobb under en viss period etc.


Om du inte uppfyller kraven, kan du få ersättning enligt ett lägre grundbelopp. A-kassan för dig som är fastighetsskötare, lokalvårdare eller fönsterputsare. Handels a-kassa är en av flera a-kassor som har ett nära samarbete med den fackliga organisationen, men vi är är juridiskt fristående från den.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения