понедельник, 28 марта 2016 г.

Parterapi västerås pris

All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Familjerådgivningen har sträng sekretess, som bland annat innebär att det är möjligt att vara anonym. Varje samtal varar i genomsnitt en och en halv timme. För dig som bor i Västerås tas en avgift på 1kronor ut. Vi erbjuder parterapi i Västerås för alla tänkbara situationer, från att utveckla relationen till en akut kris.


I vår parterapi används KBT (kognitiv beteendeterapi) och är lösningsfokuserad.

Att man försökt hantera problem i relationen på egen hand innan man söker sig till parterapi vanligt. Detta sker till exempel i form av föreläsningar, Bio Existens och samtalskvällar för allmänheten. I parterapi arbetar vi för att ni ska nå varandra på ett djupare plan och att skapa trygghet och tillit i er relation.


När ni går i parterapi får ni nya möjligheter att förstå varandra och stötta varandra istället för att gå in i destruktiva spiraler. I familjeterapi kommer ni tillsammans med någon eller flera familje­medlemmar. Har du och din partner svårt att nå fram till varandra?


Känner ni er ofta missförstådda av varandra? I parterapin jobbar vi med att förstå sig själv och den andre i relationen, att få bli sedd och respekterad av varandra. Vi arbetar aktivt och tränar nya kommunikationsmönster och nya sätt att se på relationen.

Jag kommer ärligt att kommunicera med er vad jag ser, känner och tänker. Det viktigaste är att säkerställa en trygg miljö där problem kan diskuteras utan rädsla och där sårbarhet får finnas, eftersom det är en nödvändighet för att komma till kärnan av problemen. Psykoterapimottagning finns i Västerås , Örebro, Enköping och Stockholm. Hos oss kan du få kognitiv psykoterapi, systemisk psykoterapi, familjeterapi och utbildningsterapi.


AL är en psykoterapi­mottagning centralt i Västerås. Vi har lokaler på Hållgatan 4. Vi som arbetar här är socionomer och legitimerade psykoterapeuter och har lång erfarenhet av att arbeta med människor. Legitimerad psykoterapeut är en vidare­utbildning och skyddad yrkestitel och innebär en kvalitetssäkring. Psykoterapeut och har lång erfarenhet av både psykiatri och privat mottagning. Min mottagning ligger på Norra Källgatan i Västerås.


Jag tar inte längre emot nya klienter, men jag fortsätter med mina nuvarande. Tidigare kontakter är självklart välkomna tillbaka. Vettris Västerås är en veterinärklinik med omfattande service på Erikslunds handelsområde i Västerås.


Här jobbar två veterinärer och tre legitimerade djursjukskötare, ett härligt gäng! Hos oss får du högkompetent vår hjälp och konsultation i ditt husdjurs alla livsskeden. Svenska kyrkans familjerådgivning i Västerås arbetar utifrån en kristen livssyn med respekt för den personliga integriteten. Alla anställda har tystnadsplikt.


Här ser du vad det kostar att parkera i de centrala delarna av Västerås. Taxi Priser i Västerås !

Alltid fast pris från Västerås till Arlanda, Bromma, och Skavsta flygplatser, eller till Stockholm City.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения