вторник, 22 марта 2016 г.

Jobb för 16 åringar göteborg

Jobb för 16 åringar göteborg

Vi söker en säljare från år och uppåt för en tjänst på ca timmar i veckan samt eventuellt en helg i månaden. Du kommer till jobbet med ett gott humör. Om du har tur får du jobba extra på den arbetsplats där du sommarjobbat, och annars kan du till exempel söka extrajobb via Arbetsförmedlingens platsbank eller via något bemanningsföretag för studenter. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 57.


Jobb för 16 åringar göteborg

JavaScript är nödvändig för att webbplatsen ska fungera korrekt. Göteborg och andra stora städer i Sverige. När du visar intresse för ett jobb får verksamheten tillgång till dina personuppgifter och ditt CV. Du godkänner också att verksamheten kontaktar dig i samband med rekrytering av det jobb du visat intresse för. Läs mer om intressevisning här.


Du kan bara arbeta i den stadsdel du är skriven. Du söker mellan och mars. Du förväntas delta i utbildningens alla moment och får ingen lön vid frånvaro. För att gå utbildningen och få betalt behöver du vara engagerad och motiverad att delta. Du måste bidra och vara aktiv i samtalen.


Skillnaden i vilken typ av du kan jobb kan få beror på om du under det året du ska jobba kommer att fylla eller om du precis fyllt 15. Du vet väl att du kan kontakta något av Sveriges alla bemanningsbolag och anmäla att du söker jobb. Bemanningsbolagen är ofta i behov av personal.


Hos oss kan du läsa vilka yrken de olika bemanningsbolagen inriktar sig mot och hur du gör för att kontakta dom. Vi gör det enklare för dig att söka jobb. Verifierade arbetsgivare. Vi presenterar nya lediga jobb dagligen på jobbaextra. Glöm inte att skapa dig en profil och bli sökbar för arbetsgivare som söker personal.


Jobb för 16 åringar göteborg

Vi behandlar endast dina personuppgifter som du lämnar i formuläret ovan för att kunna skicka ut erbjudande om säljavtal till dig. Om du inte skriver på ett säljavtal med oss raderar vi dina uppgifter inom månader. När ett avtal upprättats behandlar vi dina personuppgifter för att uppfylla det avtal som upprättats. Visst är det toppen att tjäna ihop sina egna pengar för att kunna köpa något som man gärna vill ha. Men det finns regler som bestämmer vad man får jobba me och hur mycket man får jobba, när man inte har hunnit fylla år.


Jobb för dig under år. Mannen är på sannolika skäl misstänkt för mord. För att lyckas med detta jobb för åringar i Stockholm så ska du vara en ansvarsfull person och så bör du se humor i livet. Då blir det lättare att umgås med små personer som mår bra av lek och skratt. Möjlighet till utveckling.


Vi vågar påstå att det är få jobb i Stockholm för år som ger så stora utvecklingsmöjligheter. Anställer - åringar till vissa sommarjobb. Leta efter jobb under rubriken studentjobb, för fler jobb.


De aktuella jobben finns i entrékassorna, i kiosker som säljer sockervad glass och popcorn och båsen för 5-kamp och lyckohjul. Den här webbplatsen använder cookies för att förbättra din upplevelse, för att förbättra säkerheten på webbplatsen och för att visa dig personanpassade annonser. Klicka här för att läsa mer eller kontrollera dina inställningar.


Genom att klicka på eller navigera på webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies. Visar lediga jobb för sökning. LO - Hjälptelefon för frågor om.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения