понедельник, 21 марта 2016 г.

Skäkta

Klicka på länken för att se betydelser av skäkta på synonymer. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Ett annat ord för skäkta är pil vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet skäkta. Skäkta synonym, annat ord för skäkta , Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av skäkta skäktan skäktor skäktorna skäktar skäktat skäktade (verb).


Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse.

Skäkta är en typ av pil, som används som ammunition till armborst. Ordet har historiskt även stavats skäckta. Ordet skäkta brukar användas generellt om armborstpilar men Olaus Magnus betecknar skäkta som en specifik piltyp när han säger att den var en bred (bredspetsad) järnskodd pil som i krig mest användes mot hästar. Passande synonymer för skäkta hittade synonymer olika betydelser Liknande och närliggande ord för skäkta Vad är det rätta ordet? Se exempel på hur skäkta används.


Synonymer och motsatsord till skäkta. Vi behöver hjälp att hitta en lösning till Skäkta ! Vet du vad det kan vara? Gör oss och alla andra som letar en tjänst och skriv in lösningen nedanför, stort tack på förhand!

I Petsamoområdet i Finl. Under skäktningen avskiljs linfibrerna från skärven. Industriellt görs detta med en skäktturbin.


Traditionellt och i mindre skala görs det för hand genom att en skäktkniv (kallas även skäkta eller svärd) av trä för hand dras över lin som spänts upp på en ställning. Oftast kan det vara svårt att hitta synonymer till ord. Allt för att göra det enklare för dig.


Skäkta på svenska med böjningar och exempel på användning. Glosbe, online-lexikon, gratis. Hitta information och översättning här! Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Till Gåseva Tölö sn i Fjäre hd i Halland.


Vill du få tillgång till hela artikeln? Välkommen till Skånelin! SKÅNELIN vill sprida information om spånads- och oljelin. Böjda verb före och efter skäkta.


Sidan om Skäktkniv, skäktträ, skäktsvärd och skäkta ingår i ett föremålslexikon. I lexikonet finns bilder på gamla föremål och redskap från både hushåll och lantbruk. Där finns också förklaringar på vad sakerna användes till.

Alla ord är sorterade i bokstavsordning. Bråka, skäkta , häckla Hur gick det till förr när man behövde nya kläder? Nu tillverkas kläder i massupplaga och det är enkelt att gå till en klädaffär och köpa det man behöver.


Förr fick man tillverka allt från grunden. På engelska heter den ”bed bug”. Vägglusen har följt oss människor sedan vi bodde i grottor, och exempelvis upphittats i gamla egyptiska kungagravar.


Rycka, repa, röta, bråka, skäkta och häckla – uttrycken som används vid linets beredning finns bevarade i många talesätt och uttryck. Ljudet från linberedningsverket är spännande med det stora knarrande vattenhjulet. Vägglus (Cimex lectularius) även kallad skäkta är ingen egentlig lus utan en skinnbagge.


Den kan bli fem till åtta millimeter lång. Det finns ca arter i familjen Cimex men bara två arter drabbar oss människor. De lever i springor i människors bostäder och under natten kommer de fram och biter sovande människor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения