среда, 18 июля 2018 г.

Mille notti duntäcke

Mille notti duntäcke

Hitta dina favoriter bland Sleepos stora sortiment. Just nu har vi utförsäljning. Fynda så länge lagret räcker! Unna dig något nytt till sängen. Allt finns hos Sleepo.


Påslakan för alla smaker. Inredning av högsta klass. Välj tunt luftigt, varmt pösigt eller något emellan. För barn-, enkel- eller dubbelsäng.


Välj mellan olika storlekar, singel eller dubbel, och olika värmegrader efter säsong. Täcke fyllt med vitt gåsdun. Europeiskt klass dun.


Mille notti duntäcke

Tyg i vit, duntät bomullscambric 2tc, sydd med piping. Finaste material i krispig percale och len satin. Sommarkollektion inspirerad av sommar vid Medelhavet. Det exklusiva täcket är fyllt med vitt gåsdun och gåsfjäder. Det vita tyget är tillverkat av duntät bomullscambric och är sydd med piping.


God kvalitet är bestående, precis som en tidlös design. Därför kan du vara säker på att allt som bär Mille Nottis namn håller högsta kvalitet och är tillverkade på ett etiskt och korrekt sätt. Börja dina drömmar hos oss. Sovkoncept är en kedja av sängbutiker som ägs och drivs av handlare med lång erfarenhet från branschen.


Vi har valt att samarbeta. Mille notti duntäcke SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Mille Nottis produkter kommer i smakfulla, dämpade färger som är enkla att matcha med annan inredning. Vi erbjuder dessutom regelbundet flera av produkterna från Mille Notti till superbra kampanjpriser.


Du kan alltså spara många hundralappar genom att köpa dina Mille Notti -produkter hos oss. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Välj och vraka bland våra snygga möbler och inredning.


Mille notti duntäcke

Trendiga nyheter från Mille Notti finns hos RoyalDesign - allt för hemmet! Fri frakt över 499kr - snabb leverans! Tyget är i vit duntät bomullscambric, sydd med piping. Rekommenderad av Astma och Allergiförbundet. Det svenska familjeföretaget Mille Notti erbjuder underbara sängkläder, duntäcken och kuddar och ett brett urval av textilprodukter till ditt sovrum och badrum.


Stilfull och tidlös design blandas med inslag av samtida färger och mönster. Mille Notti är för övrigt det enda täcket som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Underkänt i duntäthetstestet får täcket Vila Medium från Mio. Duntäcke Mille Notti Natura 150x210. Testresultat visar att täcket släpper igenom alldeles för många partiklar.


De billigare täckena från Ikea och Jotex har bra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения