пятница, 20 июля 2018 г.

Officersförbundet lån

Officersförbundet lån

Låna för att köpa bil, renovera eller boka din resa. Ansök tryggt och enkelt idag! Signera direkt med BankID. Du får ett erbjudande med låg ränta. Har du redan lån och vill öka det?


Officersförbundet lån

Du kan utöka eller ångra lånet när du vill! Lån som kan användas till shopping, bilköp, renovering, resor, eller för att samla lån! Med rådgivning från erfarna lånehandläggare som hjälper dig i ditt val av låneerbjudande. Erbjudande för dig som är medlem i ett Saco-förbund. Dessutom bjuder vi på uppläggningsavgiften.


Vet du vad som gäller om du flyttar ihop, gifter dig, startar företag eller hamnar i en tvist? Med Juristförsäkringen får du bland annat timmars juridisk rådgivning per år till ett mycket lågt pris per månad. Som fackförbundsmedlem får du en unik rabatt på våra kontopaket, bolån, bil- och båtlån och ett VIP-nummer för snabbast möjliga service. Lån till annat än boende.


Utöver bolån kan du ansöka om lån till extra förmånliga villkor, det vi kallar för medlemslån. Officersförbundet erbjuder också en mängd olika fackliga utbildningar till sina medlemmar. Du behöver inte lämna någon säkerhet och betalar ingen uppläggningsavgift.


Läs mer om medlemslån. Vi har avtal med ett flertal fackförbund och du som är medlem kan söka lån hos oss. Ska du köpa eller sälja bostad? Få svar på frågorna kring bolån.


Vad kan vi hjälpa dig med idag? Trygga din ekonomi med vårt stora utbud av tjänster. Som medlem erbjuds du bl. Vi hjälper dig komma igång och avsluta konton du önskar avsluta hos din befintliga bank.


Om behöver du låna pengar har du som fackmedlem möjlighet att ta ett medlemslån till lägre kostnad och bättre ränta. Följande banker erbjuder fackliga medlemmar lån med speciellt förmånliga lånevillkor. Förmånligt medlemslån hos SEB Förmånligt medlemslån hos Swedbank.


Officersförbundet lån

För Direktlån (Privatlån) krävs det att du har ett kontopaket hos Danske Bank. Om du behöver ta ett lån utan säkerhet kan ett fackligt medlemslån vara ett bra alternativ. Många svenska fackförbund har avtal med långivare som gör att den fackliga medlemmen kan ansöka om ett särskilt medlemslån. Att personalen inte anses kunna betala sitt boende, omintetgör starten av ett familjeliv. Det är rekryteringshämmande och kommer att kullkasta Försvarsmaktens uppgift att leverera enligt riksdagens beställning!


Om du är missnöjd med ett beslut eller hanteringen av ett ärende som rör våra produkter och tjänster för försäkring och bank kan du vända dig till oss. Med Låneskydd klarar du lättare av lånet även om något oförutsett skulle hända. Sådant som påverkar om du kan få medlemslån eller inte är till exempel din inkomst och om du redan har lån eller krediter. Vi tar en kreditupplysning när du ansöker om lånet och gör en bedömning baserat på den och de uppgifter du lämnar till oss.


Om du har betalningsanmärkningar kan det leda till att du inte får lånet beviljat.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения