среда, 18 июля 2018 г.

Psykolog göteborg högkostnadsskydd

Erfaren psykolog för livets alla skeden. Välkommen att boka en tid. Vill du leva fullt ut? Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs.


Legitimerade behandlare över hela sverige.

Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid! Få hjälp av specialister - utan krav på remiss.


Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog. Göteborgs KBT-praktik är en privat psykologmottagning i centrala Göteborg –belägen ett stenkast från Brunnsparken.


Vi erbjuder samtalsterapi med kognitiv.

För att vara säker på att den du träffar är legitimera ska du gå till en behandlare som har en yrkeslegitimation som är utfärdad av Socialstyrelsen. Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Jag hjälper till med de flesta psykiska problem, som ångest, stress, depression, dåligt självförtroende, relationsproblem m. Den allmänspecialiserade läkaren – på din vårdcentral i Göteborg med omnejd – kan sjukskriva dig och skriva ut läkemedel. En del allmänläkare och sjuksköterskor är duktiga på ångestsyndrom och kan ge dig värdefull information och stödsamtal. I bästa fall kan vårdcentralen även erbjuda psykolog -, kurator- eller.


Om du söker psykolog i Göteborg är du välkommen att kontakta oss o ch uppsöka vår psykologmottagning på Kungsgatan 32. Vi anordnar också specialistkurser för psykologer och föreläsningar för allmänheten. Vi har en ambition att sprida och utveckla psykologisk kunskap för såväl verksamma psykologer som för den breda allmänheten. Att hitta en psykolog i Göteborg kan vid första anblick kännas som att leta efter en nål i en höstack, vilket inte är så konstigt.


Staden är nämligen fylld med terapeuter och psykologer som erbjuder alltifrån klassisk psykodynamisk terapi och KBT till parterapi, ACT och mindfulnessbaserad kognitiv terapi. Psykologer i Göteborg. Efter år som psykiater och psykoterapeut i Stockholm har jag återvänt till Göteborg och öppnat praktik på Flaggberget i Hovås, ett stenkast från havet. För att söka hos mig behöver man ingen remiss och hos mig gäller landstingets frikort.


KBTgruppen erbjuder terapi utifrån kognitiv beteendeterapi. Alla våra samtalsterapeuter är leg. Vi arbetar med både vuxna, ungdomar och barn.


Vi utför även psykologisk utredning och testning.

Hos oss möter du engagerade psykologer som sätter höga krav på kunskap och professionalitet. Våra behandlingar utgår alltid från varje individs unika behov och vi arbetar i enlighet med evidensbaserad praktik. Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en psykoterapeutisk metod som hjälper människor att förstå sina beteenden och därmed ändra dem. Jag är leg psykolog , leg psykoterapeut, utbildad handledare och fil dr i psykologi.


Jag är auktoriserad KBT-psykoterapeut av Högkostnadsskydd föreningen för kognitiva och göteborg terapier sfKBT och jag undervisar också på universitet i Göteborg , på psykolog - och psykoterapeutprogrammen. Mitt namn är Mikael och jag är en psykolog i Göteborg med många års erfarenhet. Jag arbetar med psykoterapi vid olika former av känslomässiga problem. Det kan röra sig om problem där ångest dominerar såsom vid panikångest, tvångsproblematik, generell ångest och traumatiska upplevelser.


Igår läste jag på Twitter att Föreningen Storasyster ska börja erbjuda billig terapi (KBT) genom en av deras medarbetare som är socionom. Jag tycker att det är väldigt bra att de gör det, för det behövs, och det fick mig att tänka på var man kan söka psykolog och få terapi billigt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения