пятница, 20 июля 2018 г.

Creperiet rörum

Creperiet rörum

Vi förhandlar så att du slipper. Här bidar man sin tid. Då creperiet har ett litet kök och endast ett fåtal crepes-laggar, se till att inte ha bråttom! Ta er tid att njuta av vår vackra lokal eller den bedårande omgivningen. Ta in doft och smak invid vidderna, de böljande fälten och Rörums svackor.


Kaffe (French Presso) Te (självservering kaffebord) kr. Alla galetter tillverkas av mjöl från boveteplantan, som är en mycket gammal kulturväxt, en gröda och inte ett sädesslag. Efterrättscrepes till franska. Crêperie Lemoni i Uppsala. Folkskolan Rörum AB är ett mindre aktiebolag med anställda.


Det sitter lika många kvinnor som män i styrelsen. Testa en premiumsida på hitta. Kreativiteten sprudlar på Creperiet denna helg! I morgon fortsätter vi sy, pyssla och må gott - välkomna!


Helt naturligt då Lars är barnbarnsbarn till självaste Bock i Örtagård. Lite äppligare meny, fransk äpplecider och prisvinnande äpplemust från Rörum. Det byggs och renoveras nu för fullt i den gamla folkskolan i Rörum där Lars farmor för nästan 1år sedan hade sin skolgång. Utöver våra underbara franska.


Hon tröttnade på den stressiga tillvaron och bestämde tillsammans med sin före detta kärlek att lämna storstaden för Österlen och öppna restaurang. Trötta men glada tackar tre generationer för underbara år! Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på TKR. Ni gäster har varit så uppskattande och positiva att det varit en fröjd att ha varit en del.


Creperiet rörum

Sista helgen på creperiet denna säsong och sista chansen på ett tag att smaka galetter och crepes i vår region! Fredag kl - 2 konsert kl 20:- ca. Morsdags firande blev det för mej och min livskamrat på Creperiet i Rörum.


Samma positiva upplevelse av mat, personal och själva lokalen med dess omgivninga som tidigare. Då vädret var dåligt satt vi inomhus denna gång i skön värme. Creperiet är inrymt i Rörums gamla folkskola. Franskans creperie i Rörum.


Ett härligt ställe med fantastisk god mat! En ny favorit för oss! I Skåne i helgen till exempel lyckades vi trycka in oss i den gamla skolsalen i Rörum som numer är creperie, fullt jämt, sött och salt och övervägande bra.


Med ömsom störtskurar utanför var det värre kondens där inne än i en rnb -video på 90-talet men rosévinet var kallt och det fick tysta munnen. Creperiet öppnar för sommaren juni och håller öppet mellan kl - alla dagar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения