понедельник, 9 июля 2018 г.

Parterapi huddinge

Huddinge kommuns familjerådgivning arbetar även på uppdrag av Botkyrka, Salem och Nynäshamns kommuner. För invånare i de kommunerna gäller inte kundvalet, och avgiften kan variera mellan kommunerna. Vilka kan jag välja mellan?


Familjerådgivning för boende i Huddinge. Ni som klienter kommer till mig samtal – gånger och uppåt. För att ni ska få ut så mycket som möjligt av terapin är det upp till er som par att använda de tankar och redskap som ni får med er från våra samtal, i aktuella situationer i vardagen. Det kan till exempel handla oparterapi , föräldrarollen, familjerelationer, kommunikation, konfliktlösning, eller separation.


Antalet samtal ska normalt inte överstiga fem. När ni vänder er till familjerådgivning Huddinge ska ni kunna känna sig fullständigt trygga med att det som framkommer under samtalen får inte föras. Få hjälp med att utveckla en mogen kärleksrelation där ni verkligen känner varandra.


Parterapi huddinge

För de par som vill arbeta med sin relation med en vidare och längre terapeutisk behandling än vad familjerådgivningens gränser ger möjl-ighet till, erbjuder jag privat parterapi. Målet är att relationen långsiktigt kan växa och stärkas. Du som är medborgare i Botkyrka kontaktar familjerådgivningen i Huddinge kommun.


Hur kan ett besök gå till? Jag har utbildning i att arbeta med IBCT (Intergrated Behavioral Couples Therapy) och EFT (Emotionellt fokuserad parterapi ). I praktiken försöker jag anpassa hur jag arbetar efter den problematik jag möter. Så här kan det vara: Det är svårt att prata med varandra.


Känslorna har förändrats. Vi kommer inte överens om barnen. Arbetar även med parterapi och familjerådgivning när parrelationen inte känns bra. När kommunikationen inte fungerar, relationsproblem, skilsmässokriser eller att relationen är stum. Jag är en av delägarna i Acord familjerådgivning.


Här finns fyra församlingar: Huddinge , Sankt Mikael, Flemingsberg och Trångsund-Skogås församling. Här finner du mötesplatser för alla åldrar, gudstjänster, körer, trivselträffar, barngrupper och mycket mer. Jag har avtal med Stockholm, Lidingö, Huddinge , Nacka, Täby, Sollentuna, Haninge och Solna kommun. Vi erbjuder parrådgivning, parterapi och parsamtal i hela Stockholm. Terapi Huddinge bokar du här online på sekunder.


Parterapi huddinge

Välkommen till Parrådgivarna! Då kan man som par få hjälp med problemet som uppstått i relationen. Jag jobbar med Djupgående Coach, KBT samt par hypnos. När själen får tala är det som att öppna ett fönster.


Det gamla unkna som velat kväva oss vädras ut, ny frisk luft kan släppas in. Det kan röra sig om svårigheter att prata med varandra oenigheter i. Kyrkans familjerådgivning är till för par, familjer och enslida som upplever relationsproblem. Vi har mottagning i Stockholm och Haninge.


Parterapi , stödsamtal.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения