понедельник, 30 июля 2018 г.

Thailand högtider

Det finns många högtider , helgdagar och festivaler i Thailand. Helgdagar och högtider i Thailand. Läs om Song Kran som är Thailands nyår och Loy Kratong och mycket mer.


I den här texten kommer Thailands helgdagar och högtider att ha fokus. Vi börjar i kronologisk ordning med nyårsfirandet.

Oljelampa från Sri Lanka. De buddhistiska högtiderna firas med recitationer och kan för en svensk tyckas vara enahanda och svåra att förstå meningen med. Men dessa högtiden har en djup mening. De två största högtiderna är Vesak som firas i maj och.


I likhet med de flesta andra religioner i världen är högtider centralt inom buddhismen. Största tempelfesiviteten är i Samut Prakhan. Allt börjar med ett långt röd tyg som paraderas igenom staden och längst med floden, för att sedan kläs runt ett av tempeltornen.

Sedan fortsätter en tio dagars fest. Boka enkelt och säkert. Tack för att du läser min blogg och jag gillar att få respons i massor via din kommentar eller om du klickar på gillahjärtat!


Koh Chang håller snabbt på att bli en av Thailands nya dyköar. Den marina nationalparken består av drygt öar och nya dykplatser upptäcks hela tiden. Songkran – Thailands nyårsfest April. Thailand resor, hotell och billiga flyg till Thailand.


Det är bara timme från Bangkok eller Pattaya , det är värt att se. Hela Thailand och den thailändska befolkningen bara älskar att fira högtider ! Det västerländska nyårets firande sker främst på turistorterna och i Bangkok liksom det kinesiska nyåret som främst firas i Bangkoks ”China Town” och på de thailändska gränserna i norra delen av Thailand där de kulturella banden och historiska anknytningarna till Kina är som starkast. Huay Yang Thailand , en blogg om att njuta av livet I min blogg beskriver jag vårt liv i Thailand främst från vår lilla fiskeby Ban Huay Yang, mil söderut från Bangkok. Klassiska och nya recept från det thailändska köket.


Vare sig det är klassiska thailändska grytor eller nudelrätter så hittar du inspirationen på Mitt kök. I Thailand är det väldigt vanligt festiviteter på tempelområden. Ovan: Passkontroll vid ankomst till Thailand.


Om du behöver visum för en längre vistelse i Thailand behöver du ett pass som är giltigt i minst månader och ett nytaget foto av dig själv.

Du kommer också behöva betala en administrativ ansökningsavgift. Planerar du att arbeta eller studera i Thailand måste du först ansöka om visum. Det är många festivaler i Thailand , är det över stk. Thailand Jag vill starta med en festival i Chonburi Town i Oktober varje år.


Racing Buffalo Festival Jag har varit ensam ferang här varje år , och det är gratis entre. Andra högtider och festivaler, det finns många högtider och festivaler i Thailand. Många av dessa firas över hela landet, andra bara lokalt i vissa provinser.


En del infaller också på olika datum från år till år. Kristendomens högtider Inom kristendomen finns det många högtider. De flesta av årets högtider kretsar kring händelser i Jesu liv, men det finns också högtider som lyfter fram helgon, martyrer och apostlar.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения