четверг, 16 мая 2019 г.

Jag har varit otrogen och ångrar mig

Find Fast for Your Question With GovtSearches. Han vet att jag har haft nån form av relation till den andra men inte att jag har varit otrogen. Han har givetvis sina misstankar.


Vi har bestämt att vi ska fortsätta ändå och nu vill jag hjälpa min pojkvän att kunna lita på mig igen. Jag har varit otrogen mot min sambo, och hon kom på mig.

Jag heter Simon, och jag är en år gammal student. Skrivet av: Svekelina: Nu är det gjort. För en vecka sedan tog jag steget fullt ut och var otrogen. Det känns som att vara förälskad på nytt, det bubblar som skumpa i hela kroppen. Jag ångrar mig absolut inte, det var värt varenda minut.


Jag går i terapi både själv och med henne och har slutat på jobbet och säger varje dag att jag gör vad som helst och att jag älskar henne och ångrar mig så enormt. Skämmer bort henne med smycke, blommor, skriver långa brev och förklarar min enorma ånger men hon är så kall. Jag skäms för att min egen man inte ville ha mig , för att jag var så dum och inte förstod något.

Har jag varit otrogen? Jag känner mig rätt värdelös. När allt är som vanligt, särskilt under lite längre ledigheter när han inte är i närheten av henne, har vi det bra.


Så bra att jag inte kan tänka mig att lämna honom. Jag har ett äckligt kontrollbehov vilket gör att jag undviker att visa för mycket känslor på riktigt. Då måste jag väl ha någon slags ventil och väljer de enklare sakerna att gråta till. Vilket är ditt livs svåraste beslut?


När Karin och jag separerade. Ja, och det ångrar jag. I dagens video bjuder jag ut DIG på en dejt ;) Jag pratar dock mest om otrohet och svartsjuka då jag har varit med om massa sånt. OBS: Kom ihåg, det spelar ingen roll om du är ensam idag.


Eva Rusz chattade om otrohet och svartsjuka. Hur kan man komma över sin svartsjuka - eller hur ska man få sin partner att förstå att han eller hon inte behöver vara svartsjuk? Som i många förhållanden så här det varit upp å ner. Men jag anser att har varit i lag i 12år så måste det varit mycket mer som varit bra än dåligt… Tyvärr kom jag inte så bra överänns med hennes släkt så vi har som inte kunnat ses…vilket gjort att mitt ex i så fall fått träffa dom utan mig … sen har även dom bråk.


Jag tänker inte vara naiv längre.

Jag är ihop med någon som har varit otrogen tidigare och jag vet mycket väl att det kan definitivt hända igen, jag tänker inte gömma det under stolen så att säga. Jag och min sambo har vart ett par i år och har tre barn i förskoleåldern tillsammans. Ja jag kan inte komma förbi känslan av att hon har varit otrogen och gått bakom ryggen på mig och tyvärr så tror jag att hon ljuger för mig när hon säger att hon “bara” träffat en annan man, nånting säger mig att hon tyvärr har varit ute på turné i olika sängar dessutom tycker jag mig se i ögonen på henne att hon ljuger. Jag valde alltså att vara otrogen , det var inte ett misstag.


Jag och min partner befann oss i olika länder Jag var utan min pojkvän i fem månader, han var på andra sidan jordklotet. Jag har ett sexbeorende, behöver närhet och har brist på självdisciplin, vilket verkligen inte är någon ursäkt. Jag har själv varit i en relation då killen var otrogen mot mig och jag valde att stanna med honom iallafall för han ångrade sig och skulle bättra sig. Fattar inte hur jag kunde göra så.


Min kära pojkvän vet ingenting och så hoppas jag det förblir. För jag tror han aldrig skulle förlåta mej om han visste. I nuläget känns det bra och jag har så gott som glömt händelsen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения