среда, 22 мая 2019 г.

Pure disco stockholm

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Enkel och säker bokning online. Många anser att lokalen är den enda riktiga nattklubbslokalen i Stockholm. Nattklubbskänslan är påtaglig direkt när du kliver ner för trappan som leder till klubben.


Reviews Nothing new or interesting about night club.

På det stora nedsänkta dansgolvet kan du inte låta bli att stå still i den dansande folkmassan. Om guiden till Stockholms nattliv för en mognare publik. Guiden till Stockholms nattliv för en mognare publik uppdateras löpande.


Kom gärna med tips om du vet någon riktigt bra nattklubb som passar äldre i Stockholm som vi har missat och borde skriva om. Pure Ambition of Stockholm Hem. Säg även till om du ser några felaktigheter i guiden. Klubbar och diskotek i StockholSe omdömen och bilder för klubbar och diskotek i Stockholm , Sverige på TripAdvisor. Josefina, Stockholm Köp.


Letar du efter något annat?

Tidigare fanns här klubbar som tex Alexandras, DEEP, Monday Bar, Residence, Nasty m. Läs riktiga recensioner - boka nu! Lokalen är fräsch, cool och modern med en stor kristallkrona ovanför dansgolvet, silverplattor i taket, härlig ljussättning och coola. Hitta och få information om pure stockholm stockholm i Stockholm och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Vårt kontor ligger centralt på Jungfrugatan i Stockholm. Vi arbetar även med mindre organisationer som anlitar oss regelbundet.


The Plaza Club har verksamhet på Birger Jarlsgatan på Humlegården, Stockholm. Skön, rolig och härlig musik från 50-talet fram till i dag. En fredag i månaden spelar vi på nattklubben ROSE (Hamngatan Stockholm ) kl. In addition to the many alluring qualities Estelle has to offer, it also just so happens to be conveniently located right in the heart of the capital of Scandinavia, Stockholm.


With all of this sai we hereby welcome you to join us at Estelle ! Kunde tyvärr inte hitta några evenemang på Rose Club i Stockholm. Bolaget har anställda, snittlönen har ökat 0. Verksamhetsbeskrivningen för. Stockholms största radiokanal med nyheter, sport och kultur i en härlig blandning. När du skriver upp dig på gästlistan för eventet registrerar du ditt mobiltelefonnummer som kontaktuppgifter.


Genom att göra detta godkänner du att mottaga marknadsföring via SMS och mail från SENSE Stockholm och de klubbar som arrangeras, samt övriga samarbetspartners. Det finns få klubbar i Stockholm som kan mäta sig med energin och glädjen som finns på dansgolven på Golden Hits.

Ta med alla dina vänner och dansa er genom natten på vår nattklubb mitt i city. Här kan du vara den du är, sjunga så högt du vill och rocka loss till både gamla klassiker och one hit wonders som väcker nostalgiska. Restaurang och diskoteksklubb hade (nästan genomgående) öppet alla nätter och huserade i den ena av lokalerna efter den andra.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения