вторник, 28 мая 2019 г.

Roliga aktiviteter stockholm

Olika aktiviteter anpassat för företagsevent, kick off, konferens och teambuilding. Spännande mat- och dryckesaktiviteter för företag. Snabb och enkel köpprocess.


Roliga aktiviteter stockholm

Boka de bästa rundturerna och aktiviteterna. Praktisk avbokning och kundtjänst dygnet runt. Sök efter Aktiviteter För Företag nu på nya KensaQ. Vi tipsar om olika sporter som t. Ballbreaker eller O´Learys för att kombinera både mat, dryck och aktiviteter – perfekt för familjen. Säg även till om ni ser några felaktigheter i guiden.


Vill du göra något roligt eller spännande men vet inte vad? Här tipsar våra annonsörer om allt från utomhusaktiveter och tävlingar inomhus för grupper och företag till stilla meditation. Skräddarsydda lösningar efter önskemål och behov.


Roliga aktiviteter stockholm

Många års erfarenhet och mycket stort kontaktnätverk gör att vi kan skapa allt åt er medan ni kan dedikera viktig tid på. Sätt guldkant på er konferens, gör er kick-off oförglömlig. Stockholm som vi har glömt och borde lägga med i guiden.


Här hittar du aktiviteter till företagsevents, teambuilding, kickoffer, konferenser, möhippor eller svensexor – något för alla tillfällen. Så som att testa nya upplevelser tillsammans med vänner eller med kunniga handledare. Populära aktiviteter är aktiviteter du blir utmanad och lär dig något nytt.


Vi är Aktiviteter 360. Låt oss titta på några roliga tips för den som behöver inspiration till nästa kick-off eller kompisträff. Vill barnen åka skridsko, bada, gå på museum, teater eller ett lekland? Gillar du adrenalinkickar, G-krafter, sköna spa:n eller att kittla smaklökarna?


Hos oss hittar du dessutom den perfekta presenten eller julklappen till familj och. En idé är att anordna barnkalaset hemma och räkna med målarfärg på väggar, TV och golv samt konfetti och popcornsmulor i varenda vrå som finns i hemmet. Barnkalas för barn upp till år. Väldigt uppskattade av både barn och föräldrar.


Smaka, upplev, se och känn. Möjligheterna är nästan oändliga – hela stan är full av aktiviteter som väntar på dig. Här finns över 2olika roliga aktiviteter att välja mellan. Helt enkelt något för alla. Det här är upplevelserna för dig som vill ge bort något mer udda.


Vi har även inspiration och tips för möhippa. Som Wingsuit, Live Room Escape, Pole dance, Takvandring eller Provkör grävmaskiner. Här har vi samlat ihop massor av aktiviteter med djur och kul i stan. Oavsett vilka typer av roliga aktiviteter ni är ute. Dessutom har vi info om ponnyridning och häst- och vagnsturer.


Aktiviteter för grupper som vill göra något kul tillsammans och utveckla samarbetet. Aktiviteter med tävlingsnerv Teambuildingaktiviteter, föreläsningar och workshops Äventyrliga strapatser. Delaktighet, enighet och motivation, dessa värdegrunder är viktiga.


Teambuilding i aktivitetsform är något vi brinner för, att få ha roligt med en gruppstärkande kärna av moment för att grupper ska lära känna varandra under lärorika former.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения