четверг, 16 мая 2019 г.

Primos skjutstöd

Fri frakt vid köp över 4kr! Spana in vår jaktguide. Massor med erbjudanden! Passa på att spana in! Din butik för vildmarksutrustning!

Se alla erbjudanden här. Välkommen till Naturkompaniet! Primos skjutstöd hos Widforss. Slå dig ned i gräset på pürschjakten med ett skjutstöd som är pålitligt!


Triggerstick är ett smidigt och lätt, tvåbent skjutstöd med stabil konstruktion. Trots den låga vikten ger det en suverän sidostabilitet och en avslappnad skjutställning. Med det vridbara huvudet och de flexibla benen kan man vinkla, vrida, höja och sänka stödet precis som man vill.


Med endast någ ra få steg skall produkterna vara redo att användas.

Justeringen på tripodden kan göras från till 1centimeter. Tryck på handtaget och du kan lätt och ljudlöst föra det upp eller ner - höjden är också låsbar. Klykan kan du rotera i 360° och den är väldigt stabil. PRIMOS SPEAK THE LANGUAGE. Med ett genuint sortiment av lockpipor.


Stable Sticks har kommit upp med dessa skjutstöd för exempelvis pyrsch, fågeljakt och för drevjakt. Skjutstö det har en väldigt låg vikt, men är tillverkat av ett väldigt starkt material. Med detta skjutstöd ligger vapnet stilla och stabilt medan du siktar, och du har samtidigt en stor rörlighet. Att vara stadig på handen är alltid ett måste när du är ute på jakt. I vårt utbud av skjutstöd hittar du olika modeller som passar bra för olika typer av jakt och ställningar.


Skjutbänk med bakre stöd som tar fram ditt skytte till bästa möjliga precision. Betala med avgiftsfri faktura, kort eller internetbank. Maximera precisionen med ett skjutstöd som inte påverka rekylupptagningen negativt. Leveras från vecka 16. Både formen och mönstret på greppet har fått ett face-lift och den ligger väldigt trevligt i handen.


Flera olika modeller av skjutstöd såsom 2-delat, 3-delat, tiltbart, -bent, 2-bent, tripods och bipods.

Skjutstöd och skyttetillbehör för effektivt jaktskytte och träningsskytte. Måltavlor, tri-po Bi-po monopo bänksyytestö skyttebänk, skjutbana, lufgevärsmål, 22lr mål med mycket mera. Du hittar många effektiva och roliga tillbehör för ditt skytte oavsett om det gäller jakt eller träning. Stort utbud av sovsäckar.


Stabilare än någonsin och utrustad med nya funktioner som ger dig snabbare skott och bättre precision. Grundfunktionen är oförändrad. Ett suveränt enbent skjutstöd som kan användas för knästående, sittande, stående skytte.


Den unika justeringen med tryckknapp gör att du ljudlöst och med full kontroll, kan ändra höjden - med en hand! Ute på jakt är det mycket att tänka på. För att kunna säkra sin träffsäkerhet och avge ett säkert skott är ett bra skjutstöd viktigt i många jaktsituationer. Hos oss hittar du flera olika modeller, bland annat Viper Flex, kanske världens bästa skjutstöd. Varför bör man använda ett skjutstöd ? Vi visar billiga produkter från ett stort antal webbutiker, samt även auktionsprodukter från Tradera.


Olika skjutstöd lämpar sig för olika typer av jakt men handlar också om personlig preferens! Bipod - Precision Grade 7-1 Blackhawk! Bipod Leda Caldwell Bipod för montering på gevär.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения