пятница, 17 мая 2019 г.

Otrohet män kvinnor

Otrohet män kvinnor

Fyra av tio kvinnor har haft en flört med någon annan än sin partner – men bara drygt en av tio män. Det visar en undersökning gjord av den brittiska dejtingsajten Casuals, rapporterar Female First. Endast procent av otrogna kvinnor tyckte samma. Hos både männen och kvinnorna hamnade samma sak på tredje plats och det var att vara entreprenör.


Otrohet män kvinnor

Inom handel – procent. Många män och kvinnor faller i denna fälla. Ett vackert ansikte, en fin kropp, ömma or en tilltalande detalj, ensamhet, rutin, tristess etc. Dessvärre kan det finnas fler än en miljon anledningar att rättfärdiga otrohet. Redan för år sedan rapporterade studier att män reagerar starkare på sexuell otrohet medan kvinnor upplever känslomässig otrohet som det värsta sveket.


Med evolutionspsykologiska förklaringsmodeller tänker man att denna könsskillnad beror på våra biologiska förutsättningar. Jag vet inte om kvinnor är lika ofta otrogna som män. Men jag har en känsla av att fler män tar den vägen för att kompensera eller avsluta ett förhållande som hamnat i slentrian. Och att fler gifta män än kvinnor samlar jakttroféer på krogen och på konferenser. Efter Sverige är Storbritannien, Norge och Frankrike de länder där kvinnor är snabbast otrogna.


En teori bakom britternas otrohet , där man är otrogen ungefär år efter giftermålet, är att otrohet är så hatat att dess förbjudna status helt enkelt gör det ännu mer spännande. Med ett vardagligt ord kallas det vänsterprassel , ett ord som härrör från begreppet äktenskap till vänster ( tyska Ehe zur linken Hand ), det vill säga sedvänjan vid morganatiskt äktenskap att mannen vid vigseln. Visst jag kan förstå att otrohet är sårande, och att det är jobbigt att bli bedragen men man måste förstå att det kanske fler gånger finns en anledning till att kvinnan mannen går i sängs med någon annan. Ställ upp på din respektive om du älskar personen.


Ni har väl kanske inte heller varit en mönsterpartner. Kvinnor lika ofta som män , äldre i högre grad än yngre. Synen på vad som är otrohet och vad det innebär för en relation, skiljer sig från person till person. Men få ämnen är så laddade.


Och oavsett vilken sida man befinner sig på i en upptäckt otrohetssituation, är känslorna starka och svåra att förhålla sig till. Den man som porrsurfar eller sexchattar har gjort bort sig redan där, menar merparten av kvinnorna. Rent teoretiskt kan en man göra ett barn, ta en tupplur och sedan göra ett till. En kvinna , däremot, måste också bära på det i nio månader, föda det och, åtminstone till nyligen, amma det.


Det manliga rekordet för att ha avlat flest barn ligger följdaktligen på 8stycken ungar, medan för kvinnan är det ynka 69. Både männen och kvinnorna svarade att otroheten var någon av kvinnornas fel – oavsett vem som hade varit otrogen i det heterosexuella förhållandet. Läs också: Var går gränsen för otrohet ? Majoriteten av kvinnorna lade skulden på den ”andra kvinnan ” istället för på mannen som varit otrogen.


Otrohet män kvinnor

Männen tenderar att söka sexuell variation och kvinnorna vill istället ha den bästa kandidaten för en perfekt avkomma, säger Hasleton till Daily Mail. Statistik visar att ungefär av alla svenskar har varit otrogen Tecken som gäller både kvinnor och män. Men betyder otrohet att man lever i en dålig. Otrohet män kvinnor statistik. Att statistik och undersökningar missar detta beror på att kvinnor och män definierar sin egen otrohet på olika sätt.


Jag menar att kvinnor i högre utsträckning oftare svarar Nej på frågan om de varit otrogna, även i de fall som andra nog skulle ha sagt om henne att Ja, hon har varit otrogen. Alla som haft influensan är beredda att göra vad som krävs för att slippa bli sjuka igen. Viruset ändrar sig dock från år till år så tyvärr går man inte säker även om man var sjuk i fjol. Som tur är finns en hel del du kan göra för att undvika att bli sjuk.


Tills rätt nyligen skulle jag ha skrattat om någon sagt att jag skulle bli älskarinna till en gift man. Jag som är smart, snygg, ung – och har valmöjligheter. Jag har en moralisk syn som absolut inte går ihop med otrohet , och jag föraktar män som bedrar sina kvinnor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения