пятница, 31 мая 2019 г.

När är man otrogen

När är man otrogen

Man kan ha en så otrygg anknytning från uppväxten att man förstör sina parrelationer, när de börjar fördjupas – genom att vara otrogen. Det här är inget som sker medvetet. Man kan också ha ett omättligt bekräftelsebehov, vara spänningssökande eller ha psykopatiska eller narcissistiska drag.


Otrohet är ingenting man vill tänka på när man lever lyckligt i ett förhållande. Otrohet är dessutom ovanligt i ett välfungerande förhållande där båda parter mår bra och trivs. Om man älskar varandra och litar på varandra är risken för att bli bedragen mycket liten. Men hur kan man egentligen veta det och vilka tecken ska man leta efter? Här kan du läsa om några tecken på att hen är otrogen.


Men det finns några tecken i hens kroppsspråk som kan visa om hen är otrogen. Jag ser det som att man är otrogen när man bryter ett löfte till någon angående vad man får och inte får göra med andra. Man måste alltså diskutera och komma fram till vad som anses som otrohet och vad som inte är det, det finns så många olika sätt att se på det här på att man inte kan anta vad en annan person ser som otrohet. Jag behöver lite åsikter om vad som är otrohet och inte. Det kanske är svårt att svara på, men när är man egentligen otrogen ? Jag har många tjejkompisar och ibland så kramar de mig och till och med pussar mig på kinden.


Detta tycker min flickvän är otrohet och det skapar problem i förhållandet. Det är naturligtvis omöjligt för oss att förutspå om din partner är otrogen i ett online test. Vad vi har gjort är att vi har matchat beteende som är vanliga vid otrohet för att på det sättet skapa en riskprofil. Testet gäller inte enstaka affärer utan handlar om att din partner har någon vid sidan om. Trots att de flesta anser att det är moraliskt fel, och själva inte skulle acceptera att bli bedragna, visar forskning att procent av alla gifta män och procent av alla gifta kvinnor är otrogna någon gång under sitt äktenskap.


Ofta har man ingen rimlig förklaring: det bara hände är ett vanligt svar. Män som inte känner ånger eller skuld när de gör något fel är de främsta otrohetskandidaterna. De hålls nämligen inte tillbaka av dessa känslor på samma sätt som andra gör. Han är en utmärkt lögnare. Om han är bra på att ljuga om andra saker i hans liv, då är han förmodligen bra på att ljuga för dig om otrohet.


Det är stor tomt och mycket att göra hela tiden men jag vill inte att min sambo ska få ta allt ifrån mig. För han skulle nog vilja sälja om vi skulle gå skilda vägar. Och allt ifrån min son.


Förstår bara att jag tydligen inte är ensam. Finns många stackare därute precis som jag. Borde vara fängelse när man är otrogen ! Endast procent av otrogna kvinnor tyckte samma. Vad är otrohet och när är man otrogen ? Räcker det med att chatta för länge med någon på sociala medier eller krävs det fysiska handlingar? Bill berättar: ” När jag läste den versen såg jag framför mig hur Jehova lugnade mig på samma sätt som en omtänksam pappa skulle göra.


När är man otrogen

Du är lojal mot den lojale. Psalm 18:25) ”Min man hade inte varit lojal”, säger Carmen, som upptäckte att hennes man hade varit otrogen i flera månader. I undantagsfall när det är en enstaka händelse som hänt för länge sedan kanske man inte ska göra det. Man kan orsaka stor skada för att man vill lätta sitt eget dåliga samvete.


Det dåliga samvetet kan vara det straff man får bära. Har man varit otrogen ska man själv ta på sig hela och fulla ansvaret. Men de allra flesta är trots allt inte otrogna.


Det är svårt att säga exakt hur stor andel som är otrogna , studier har gjorts men kommer upp med olika resultat beroende på hur man definierar otrohet, vilka man frågar, när studien görs och massor med annat. Att någon är otrogen mot en är aldrig kul, och ofta är ens första reaktion att man vill ge igen på personen, även om det kanske inte alltid är en så bra idé, vilket Metroxpress tidigare skrivit om. Någon som definitivt kände så är den här killen. Sen dess har jag börjat tro att det var min mamma han är otrogen med. Inte bara just på grund av det tillfället, min man har även varit ganska mycket och hjälpt till hos mina föräldrar med trädgården, speciellt då min pappa är och jobbar.


När han kommit hem efter att han hjälpt till hos dem så brukar han aldrig vilja ha sex med mig. De flesta tycker att otrohet är när man är fysiskt otrogen , alltså har sex med ngn annan. Ingen klarar att leva utan att bli attraherad av andra.


När är man otrogen

Viss flirt kan användas positivt i det vanliga förhållandet. Men sex är en helt annan sak. Jag undrar en sak, jag har tyvärr varit otrogen och jag ångrar det jättemycket.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения