четверг, 15 марта 2018 г.

Attendo lönekontoret

All rekrytering sker direkt via våra verksamheter, så för dig som är intresserad av att arbeta i Attendo , besök vår jobbsida där du hittar våra lediga tjänster. Om du eller någon du känner skulle behöva hjälp eller stöd för att klara sin vardag, så kan de få hemtjänst från Attendo beviljad av kommunen. Titta gärna på den här filmen, så får du tips och råd om hur du går till väga. Det är enklare än du tror att få rätt till hjälp från oss på Attendo.


Attendo lönekontoret

Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska.


Som medarbetare i Attendo får du vara del i en resa där din delaktighet och dina initiativ kan göra verklig skillnad - både i det lilla och i det stora. I Attendo finns många olika medarbetarroller med olika kompetenser. Allt från undersköterskor, vårdbiträden och sjuksköterskor till arbetsterapeuter, socionomer och.


Attendo tillhandahåller konsulentstödd familjehemsvår HVB-hem, kris- och akutboenden, familjehem, neuropsykiatri för ungdomar och olika former av stödboenden runt om i Sverige. Våra medarbetare på alla nivåer har en hög kompetens och våra verksamheter kvalitetsgranskas kontinuerligt. Engagemang - är att ge det lilla extra. Hjälpsamhet -är att se till det friska. Vi har ett väl utvecklat system för kontaktmannaskap och planerar verksamheten så att du i största möjliga mån möter samma personal varje dag.


På varje enhet inom Attendo finns en lokal kvalitetsgrupp som arbetar för att utveckla kvaliteten på enheten. Visa alla ekonomiassistentjobb i Göteborg , Mölndal , Partille , Kungälv Visa alla jobb hos Attendo i Göteborg Attendo erbjuder ett brett antal tjänster inom vård och omsorg till äldre och personer med funktionsnedsättning samt individ- och familjeomsorg. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det passar efter dina behov och önskemål. Målet är att du ska känna trygghet i din vardag. Hos oss på Vardaga möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende och dagverksamhet.


Attendo lönekontoret

The ATTENDO SVERIGE AB - Scandinavian Life Sciences Database provides a comprehensive overview on the life sciences industry with a special focus on biotechnology and. Attendo Sverige Ab Mölndal - omsorg, boende, äldrevår omvårdna funktionsnedsättning, vårdboende, vård och omsorg, ålderdomshem, hemtjänst. Här hittar du kontaktuppgifter till våra olika verksamheter över hela Sverige.


Hör av dig om du vill ha mer information över mail eller telefon. Vi är familjeföretaget där vi sätter extra stort värde i att personal och medarbetare omfamnar begrepp som omtanke, vänlighet och service. Humana är ett ledande nordiskt omsorgsföretag som erbjuder tjänster inom individ- och familjeomsorg, personlig assistans, äldreomsorg och LSS. Snö- och isfest i Stadsparken.


För femte året i rad bjuder vi in till Västerås i vitt. Kom och se konstnärerna från ishotellet i jukkasjärvi arbeta och. Det är i Medvind Webb du som medarbetare ser dina arbetstider, anmäler frånvaro, ansöker om ledighet och klarmarkerar din arbetstid för månaden. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelsen när du besöker vår webbplats. Genom att acceptera samtycker du till behandling av personuppgifter.


Med e-lönespecifikation slipper du papper på posten. Din specifikation lagras i din Internetbank i års tid. Den här webbplatsen innehåller kakor (cookies).


Om du surfar vidare godkänner du användningen av dessa kakor. Läs mer om vilka kakor vi använder och hur du kan. Vad tycker ni om Attendo Care. Någon som jobbar eller har jobbat för dem?


Nytidas modell för beteendeförändring hos barn och unga i våra HVB. Steg för steg är en strukturerad modell som bygger på delaktighet, transparens och mätbarhet. Lev din dröm” är ett projekt där Falkenbergs kommun vill uppmuntra fler att våga bo och starta företag på landsbygden. Ambea är ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom vår företagsgrupp erbjuder vi boende, stö utbildning och bemanning inom vård och omsorg.


Attendo lönekontoret

Hela webbplatsen fungerar oavsett om du surfar på mobil.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения