вторник, 6 марта 2018 г.

Rysslands flagga

Rysslands flagga är en vit-blå-röd trikolor. Du får också lära positionen och grannländerna. Klicka på ritmallen för att öppna flaggan i dess originalform.


Ritmallen som skall färgläggas är i utskriftvänligt PDF-format. Varför inte göra slag i saken och införskaffa nationens snygga flagga ?

Inte så konstigt kanske, när det täcker stora delar av både Europa och Asien. Proportionerna är 1:2. V årt tyg testast regelbundet för färgäkthet och draghållfasthet, av textiltillverkaren i England.


För att läsa mer om vår kvalitet klicka HÄR! Kommentera Avbryt svar. Skriv din kommentar här.


Färgerna i flaggan var ursprungligen Moskvas färger, vitt, blått och rött är panslaviska färger.

Vad betyder flaggan och varför har den blivit vit, blå och röd för? Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Tysklands flagga har tre lika breda horisontella band i svart, rött och guld. Det finns också en annan version som används utav de federala myndigheterna, på den är statsvapnet med på. Man kan spåra flaggan tillbaka ändå till Napoleonkrigets dagar då Tyska soldater hade uniformer med svart, rött och guld.


Sortera efter pris, senast inlagda eller namn. Info om emoji ryssland- flagga. Här kan du läsa mer om emojin. Den huvudgrupp som emojin ryssland- flagga hör till är Flaggor , en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 2liknande emojier.


Många emojis finns även i olika varianter, som t. Han var tokig i sjöfart och ville ha en flagga som liknade Hollands. Ladda ned premiumbilder som du inte kan hitta någon annanstans. Please check your internet connection, try again or reload the page.


If you got this message while uploading a image, try again or try another image. Bra bakgrund för din unika bokstäver.

Oändlig flagga glädjer dig med vackra veck. Flaggor för alla självständiga nationalstater i världen samt många övriga flaggor. Flagga på en transparent bakgrund. Flaggorna listas in i olika kategorier - allt från färger till mönster.


Ryska flaggan vid tidpunkten för dess införande inte bäraabsolut ingen symbolik, så färgen på duken spelade ingen roll. Oavsett om du kommer från Moskva, St Petersburg, Kazan eller Stockholm, Göteborg, Malmö så kan du beställa Flaggbys flaggor inom Sverige. Många trefärgade flaggor , till exempel Frankrikes, benämns också på detta sätt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения