понедельник, 12 марта 2018 г.

Butiksbiträde stockholm

Verifierade arbetsgivare. Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 52. Det finns en mängd olika jobb i en butik och den som arbetar som butiksbiträde har i första hand ansvar för att ta betalt för varorna och svara på kundernas frågor. Inte sällan är det ett första steg mot att få allt mer ansvar på arbetsplatsen för den som vill göra mer.


Hitta ett bättre jobb att söka idag! Du kan även ladda upp ditt CV och bli hittad av. Metrojobb hjälper dig till nästa steg i karriären.


Här hittar du lediga tjänster över hela landet – och även utlandsjobb! Sök ditt drömjobb idag! De bästa lediga jobben i Trovit. Se aktuell lön snabbt och enkelt. Butiksbiträde i Stockholm.


Lämna din egen referens eller tipsa någon om detta yrke. Dina arbetsuppgifter Som butiksbiträde deltar du i alla förekommande arbetsuppgifter i butiken. Lönestatistiken visar bruttolön per månad för en butiksbiträde inom kassapersonal. Både dagtid och kvällar. Vi bakar våra bröd enligt traditionella franska recept med surdeg precis som förebilden Poilâne i Paris gör.


Gateau är Sveriges största hantverksbageri. Det innebär att brödet bakas av bagare och inte maskiner. I dagsläget har vi butiker runt om i Stockholm , butiker i Malmöområdet och butiker i centrala Göteborg. Du ska ha varit anställd på ICA tidigare och har erfarenhet av flertalet avdelningar i butik. Blev totalt nonchalerad av ett medelålders butiksbiträde.


Butiksbiträde stockholm

Hon svarade inte ens på en fråga utan tog en annan kund. En yngre butiksanställd såg det hela och hon hjälpte mig. Då varan var slut så gick vi till kassadisken dock ej där man betalar. Detta för att hon skulle skriva ner internetadressen så jag kunde beställa på nätet.


BUTIKSBITRÄDE TJÄNST Vill du bli en i vårt glada gäng! Tjänsten innefattar deltid på dag, kväll och helgtjänst. Vi söker personal som butiksbiträde. Du ska brinna för god service, älska café och fikakulturen. Vi ser gärna dessa egenskaper hos dig och.


Butiksbiträde stockholm

Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelsbutiker. Ansök (dag kvar) ansök (dag kvar) skriv ut home furnishing nordic ab söker medarbetare till trademaxbutik i fleninge, helsingborg home furnishing nordic ab är en av norra europas största e-handlare inom möbleroch. Nytt år - nya äventyr.


Passa på att boka inför vår- och sommar fisket redan nu, bästa dagarna går åt fort.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения