четверг, 15 марта 2018 г.

Bygga upp tillit efter otrohet

Bygga upp tillit efter otrohet

Sök efter Efter Otrohet nu på nya KensaQ. Att bygga upp tillit i ett förhållande efter otrohet kan bara göras om båda parter är med i processen att förlåta och gå vidare, säger relationsexperten Susan Winter till Elite Daily. Så, hur ska man då göra för att gå vidare i ett förhållande efter otrohet och bygga upp tilliten igen?


Bygga upp tillit efter otrohet

Otrohet mot en partner och att ljuga för att täcka upp det kommer såklart leda till misstro och misstänksamhet hos den svikna partnern. Som partner kan det vara svårt att hitta tilliten igen. Att gå sönder och bli hel igen är en bok som har fått flera bra omdömen. Det var en 2-dagars affär med en person utomlands och det var jag som kom på honom när jag efter mycket paranoia gick igenom hans mobil och såg smsen. Han erkände allt och sa att han ångrade sig jättemycket, det var inte värt det osv.


Ni vet, hela köret som troligtvis alla drar efter att de blir påkomna med att vara otrogna. Jag undrar dock fortfarande hur man bygger upp ett nytt förtroende rent konkret? Efter konfrontation får jag veta att ”hon” är en gift arbetskamrat och de har aldrig träffats och genomfört något fysiskt. Anledningen till att de börjat skriva till varandra var för att jag sagt till honom i början av sommaren att jag inte kunde se att vi skulle kunna bygga upp en relation med det avståndet.


Kanske går det, kanske går det inte. Finns inget sätt att veta förrän man chansar, men om jag chansar så blir jag ju sårbar igen. Har aldrig hört om någon som lyckats fakea en panikattack. Såren sätter sig verkligen djupt!


Speciellt om man har ett barn tillsammans. Det är därför det gör så ont! Förlåta tror jag tar tid och det måste den som varit otrogen finna sig i. Begå inte otrohet av hämnd bara för att ge igen på din partner. Acceptera att alla förhållanden förändras efter otrohet. Acceptera det och lev med din sorg.


Tillit kan ta en livstid att bygga upp. Sörj din relation som du skulle sörjt en älskad vän. Bygga upp tillit efter otrohet Bygga upp tillit efter otrohet. Skip navigation Sign in.


Det går att komma vidare tillsammans efter en otrohet. Många par ser en otrohet som ett bevis för att de måste skiljas. Andra par ser det som ett tecken på att de tillsammans behöver investera i att förbättra sin relation, sin kommunikation och sitt sexliv.


Att ta ansvar för vad DU behöver och vill ha för att må bra. Det finns dock en sak som är lätt att glömma. Om du klarar av att ta ansvar för dig själv och vara snäll mot sig själv så att du kan må bra under tiden som din partner försöker bygga upp din tillit igen så kan det inte gå så fel.


Lämna förhållandet direkt (och polisanmäl händelsen) – innan det händer igen. Så hur kan du lita på din pojkvän efter en otrohet ? Det kommer att ta lite tid och ansträngning, men om du tror att han är värd det, så kanske du bör gå in för det. Här är några tips som hjälper er att bygga upp er relation igen till där den en gång var.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения