вторник, 27 марта 2018 г.

Biljettnu se hackad

Biljettnu se hackad

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris livsmedel.


Vi vill att du ska vara 1 nöjd med din upplevelse! Med vår nöjd kund-garanti uppmuntrar vi dig att höra av dig om någon del av din kontakt med oss inte har. Den hårt kritiserade biljettsajten biljettnu. Vi har pratat med webbansvariga. Sajeel Iqbal fick information om angreppet under torsdagen.


Våra konton har hackats. Det är inte mycket vi kan göra någonting åt och vi ska informera våra kunder om det här, säger han. Den fil som nu sprids på nätet ska innehålla uppgifter om cirka 200. Aftonbladet rapporterar att biljett-tjänsten Biljettnu. Biljettsajt hackad - tusentals användaruppgifter läckta.


Den kritiserade sajten biljettnu. Den som har ett konto på sajten uppmanas byta lösenord på sina konton omedelbart. Ett textdokument med omkring 200. Den som använder samma lösenord på andra tjänster, som mejlkonto eller jobbinlogg, kan drabbas svårt. I databasen finns e-postadresser från bland annat riksdagen, Säkerhetspolisen och flera riksdagspartier.


Du ska absolut inte använda samma lösenord på andra inloggningställen, säger Jan Olsson, förundersökningsledare vid polisens nationella bedrägericenter. Stor biljettsajt hackad – tusentals uppgifter läckta. Sajten hette tidigare biljett. I fjol gick bolaget i konkurs men återuppstod under namnet biljettnu. Tidigare i veckan rapporterade SVT om att Konsumentverket är mycket kritiskt till bolagets verksamhet.


Biljettnu se hackad

Men du kan väl säga till honom att han ska byta sitt lösenord på biljettnu. Det var jättesnällt, det är jättebra att veta. Och att han borde ha ett starkare lösenord och inte ha samma på flera ställen och så vidare.


Ja, det där ska man tänka på hela tiden. Jättefint, bra att du ringde om det. Några av de drabbade sajterna är last.


Miljontals lösenord hackade – kolla om du är drabbad - Nyheter i Malmö - timmar om dygnet - Helt gratis! Här är några av de mest populära hemsidorna som blivit hackade. Användarnamn, mail och krypterade lösenord läckte.


Krypteringen var dock riktigt dålig och kunde lätt omvandlas till text. De okrypterade lösenordstipsen gjorde det dessutom enkelt för den intresserade. Trots detta är det få företag som tar sin lösenordshygien på allvar: ”det gäller inte oss” verkar vara en vanlig devis.


Faktum är att även om de stulna lösenorden är till Biljettnu. LinkedIn, så utgör det även en risk för företag. Risken är nämligen stor att detta lösenord återanvänds på arbetsplatsen. Expressens Dina pengar. Lösenord hackade – se om du är drabbad SVT:s tjänst Dold låter dig själv kolla om ditt lösenord läckt på nätet.


SVT:s Dold låter dig själv kolla om ditt lösenord läckt på nätet. Alla som ska dit kan ju hacka åt sig plåtar, om det går på ticnet. Att sälja överblivna är ju klart inget problem. Om någon mot förmodan får ståplatser över köper jag gärna om jag inte lyckats köpa själv.


Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения