вторник, 24 сентября 2019 г.

Psykoanalytiker alexander bard

En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Hitta rätt produkt till rätt pris. Jämför pris byggvaror. Men väl på plats, mitt i minglet, så verkar han trivas.


Psykoanalytiker alexander bard

Han är en formidabel talare och debattör som inte drar sig för att utmana politiskt korrekta tabun. Gustav Kasselstrand är nationalekonom och partiledare för Alternativ för Sverige. Alexander Bard är filosof, musiker, psykoanalytiker och författare. Han ogillar nattlivet på Stureplan och tycker att det ska vara lagligt att röka cannabis.


Om de har problem med mig så har det med dem att göra. Jag är mentor åt flera yngre artister för att försöka få dem att förstå vilka tyckanden som är viktiga och vilka som inte är det. Jag har jobbat som psykoanalytiker i många år. Ni kommer att förstå vad jag menar senare. Men först: Hur är det att vara tillbaka i schlagern, Alexander ? När Ryssland vann förra året ringde Marina Schiptjenko och sa: Vi måste vara med nästa år!


Psykoanalytiker alexander bard

Han är, bland mycket annat, författare till böckerna Nätokraterna, Det globala imperiet och Synteism – att skapa Gud i internet. Han har – med nästan skrämmande träffsäkerhet – förutsett hur användandet av internet har utvecklats och han är en eftertraktad rådgivare till digitala startups. Bard : Kunderna kommer ruttna på dig Internet är det största som hänt mänskligheten de senaste 5åren. Men då inte sagt att förändringen är positiv.


Det är kul att leka med ikoner. Det ligger ju i mitt intresse att det blir en bra bild”, förklarar han. Bara flytta den groteska statyn till Stockholm” , skriver han på Twitter. Trots avspärrningar och extra säkerhetsåtgärder fortsätter attackerna mot Zlatan Ibrahimovics staty i Malmö.


Det sista världen behöver just nu är klimatstrejkande och dryga 15-åringar. Bard var sju när han första gången läste den tyske filosofen. Han förstod inte mycket, men i tonåren var han redan övertygad nietzschean. I dag märks det på fler sätt än den rödskimrande valrossmustaschen.


Jag tror inte på moral, säger Bard och förklarar ivrigt skillnaden mellan moral och etik. Han har ifrågasatt kvinnor som vittnat om övergrepp och kallat andra för bitch och hora. Han är bland annat filosof, sociolog, artist, författare, konstnär, skivproducent, debattör och efterfrågad föreläsare i såväl Sverige som internationellt. Et yndlingsemne er Skandinavien og skandinaverne, vores plads i verden, vores syn på verden og vores syn på os selv samt det skandinaviske finansunder.


Psykoanalytiker alexander bard

Själv är han ansikte utåt för mansrörelsen Nordic men´s gathering. Men det gäller såklart inte när han själv anklagar våldtäktsoffer för att ljuga - för att förövaren är en gentleman. Och det är nämligen inte bara Cissi Wallin som ljuger om Virtanen, det är Virtanens övriga offer också.


Men jag hatar new age, bara så vi är tydliga med det! Han driver podden Framgångspodden.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения