пятница, 27 сентября 2019 г.

Rap texter som rimmar

Rött som ditt blod alla ni som lyssnar på låten hoppas att ni saknar ord. Hoppas att ni förstår att ingen kan läka djupa sår. Det är ändå ett hack kvar efter alla jävla dar. Du är en skugga som man kan gnugga bort, men du är alltid tillbaka på samma stig inom kort. Ref: Ditt hem e gatan din bästa vän är satan.


Okej, saknar en sån här raptext topic!

Men skapade bara denna för att skriva texter om andra saker än att dissa folk! SO NO RHYMES ABOUT OTHER MEMBERS! Hoppas nu ingen mod låser denna för att detta är ju ingen Rap Box där man battlar mot andra utan här ska man skriva oberoende texter om andra saker.


En fegis som vägrar man mot man men som gärna hotar hoes! En moderat heltids snobb med mer skit drops än bazookajoe. När dina texter är oläsbara och som ändå ingen fattar alls.


Kan du gå tillbaka till din grabbar och bara fortsätt packa bajs! Man du kan inte rappa alls, och du måste vara den trögaste fittan. Söker svenska rap låtar med djup text , finns det några?

Gärna att dom är bra också. Börja gilla rap skarpt igen efter att ha hört flera polska låtar med texter som berör mig verkligen, kan bero på att de som skriver dem i polen fick samma uppfostran som mig, vet inte. Visar matchande rim Bäst matchande rim för rapp. En kille i klassen utmanade mig på en såkallad rap battle lr vafan man ska säga.


Vi är la båda helt värdelösa så de blir ju inget man kommer sitta och dunka. Text rimmar på Sext och andra ord. Alla är listade efter popularitet nedan. Ord som rimmar på dag.


Jag har skapat en databas med över 640. Till det har jag gjort ett litet skript för att söka ändelser (rim) på ord. Rapparna som rimmar bäst – enligt matematiken. Kolla också: Text till födelsedagskort – Citat om älder – Roliga grattishälsningar.


Skicka födelsedagsblommor – Här hittar du bra erbjudanden. Födelsedagsrim – Dikt av 16. Bland årets alla dagar finns en särskilt viktig dag – den dagen då du föddes som blev början till ditt dag. Det känns så gott att fira den årsdag.


Vackra julverser, juldikter, jul poesi, julrim och jul lyric till dina julkort, julhällsningar och julklappar. Trevlig text till en god jul hälsning, rim och ramsor. Behöver du förslag för juldikt?

Då har du kommit till rätt ställe. Trevligt sällskap och god mat är bäst Midsommarn i år blev en riktig fest. Vi har samlat flera juldikter. Välkommen åter, glada fest, Som löf och blommor pryda! Dig älskar svensken allra mest, Din mening kan han tyda.


Du skakar ax och frukter ned Ur lyckans horn, som du bär me Af milda makter rågadt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения