пятница, 27 сентября 2019 г.

Psykolog sollentuna

Landstingssubventionerad tjänst. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling. Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler.


På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Få hjälp av specialister - utan krav på remiss. Legitimerade behandlare över hela sverige.


Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!

För Dig som vill jobba med Ditt inre och skapa en balans i livet. Livscentrums familjerådgivning välkomnar däremot boende i Upplands Väsby. Poljana Matini, psykolog poljana. Vi erbjuder specialiserad psykiatrisk vård till personer från år eller äldre i form av specialistpsykiatrisk bedömning, utredning, diagnostik och behandling samt konsultation och samverkan med andra huvudmän och vårdgrannar. Träffa någon helt utan väntetid eller remiss.


Sollentuna psykiatriska mottagning. Vi har ett eget laboratorium i samma lokal som vårdcentralen. Vi har en distriktsskötersa med kompetens diabetes sköterska. Vår personalstyrka består idag av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, reception samt en psykolog som arbetar deltid. Nu vill vi förstärka vår psykosociala team med ytterligare en psykoterapeut eller psykolog.


Vi vet att det ena ger det andra och levererar en modern helhetslösning för. Skicka e-post till Elisabeth Mannerberg. Varmt välkommen att kontakta oss! Våra psykologer arbetar utifrån kognitiv beteendeterapi , en aktiv behandlingsform som syftar till ökad livskvalitet genom förändringsarbete av tankar, känslor och beteenden.


Psykologer är den yrkesgrupp som har fördjupade kunskaper om människans fungerande i grupper och om människans inre psykologiska funktioner, såväl de biologiska och kognitiva som de mellanmänskliga, inlärnings- och utvecklingsmässiga. Samarbetet innebär att vi ger behandlande insatser på plats under skoltid.

Cookies på den här webbplatsen används för att förbättra för dig som besökare och att optimera av webbplatsen. Hos oss arbetar över 1leg. För patienterna innebär det att all tidsbokning samt rådgvining sker via CityAkuten Ortopedi. Verifierade arbetsgivare.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb med 53. Kvalifikationer Du ska vara en legitimerad psykoterapeut eller psykolog. Det finns resultat för din sökning.


Närmaste station är Norrviken, närmaste busshållsplats är Norrviken norra. Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till vårdcentralen. Om du behöver tolk under ditt besök så ordnar vi det.


Meddela oss redan när du bokar ditt besök.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения