пятница, 20 сентября 2019 г.

Psykoanalytiker göteborg

Psykoanalytiker göteborg

Du kan också välja att ta direkt kontakt med en enskild psykoanalytiker eller kandidat inom Svenska psykoanalytiska föreningen. Se länk nedan till medlemmar och kandidater. Bosatt i Göteborg och verksam som psykoanalytiker , idéhistoriker, lärare, handledare och författare. Undervisar vid Institutionen för litteratur, idéhistoria och religion, Göteborgs universitet samt Psykologiska institutionen, Göteborgs universitet. Antagna som ej är legitimerade vid antagningstillfället förbinder sig att under utbildningen till psykoanalytiker avlägga examina som leder till legitimation som läkare resp.


Kajsa Brundin, psykolog, psykoanalytiker Arbetar både i Göteborg och Lund. Otterhällans Institut Södra Larmgatan Gbg. Gibson, Jill, leg psykoterapeut, psychologist B. Erfarna leg psykologer med bred kompetens (KBT, ACT, PDT, ISTDP) till rimliga priser, i centrala Göteborg.


Vi är psykoanalytiker och legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet både inom den offentliga vården och i privat verksamhet. Psykoanalytiker finns även i Göteborg och Malmö-Lund. Som psykoanalytiker är vi medlemmar i International Psychoanalytic Association (IPA), vilket borgar för en gedigen utbildning och seriös yrkesverksamhet.


Psykoanalytiker göteborg

Jag är privatpraktiserande psykoanalytiker , legitimerad psykoterapeut och doktor i teoretisk filosofi. Verksam i Stockholm där jag arbetar med vuxna och unga vuxna i psykoanalys och psykoterapi. Föreläser och undervisar vid olika psykolog- och psykoterapeututbildningar. Forskar och skriver om psykoanalys och filosofi.


Jag arbetar med psykoanalys, psykoanalytiskt orienterad psykoterapi, konsultation, handledning både när det gäller psykoterapier och behandlingspersonal av olika slag, utbildningar och föreläsningar. Har privat mottagning centralt i Göteborg där jag erbjuder psykoterapi, främst utifrån ISTDP. Vi erbjuder också handledning både individuellt och i grupp samt bedriver ubildningsverksamhet i Göteborg , Stockholm och Malmö. Har du frågor eller vill boka tid? Semi­nariets medlemmar består främst av kliniskt verksamma psykologer, psykoterapeuter och psykoanalytiker.


Psykoanalytiker göteborg

Vår utgångspunkt är att det kliniska samtalet har sin givna plats inom flera olika fält och discipliner, exempel­vis psykoanalys, psykiatri och medicin. I samarbete med GFFP och Folkuniversitetet. Vill du söka böcker, logga in på ditt bibliotekskonto eller nå övriga tjänster gå till: goteborg.


Den maj läser vi utdrag ur Wilfred Bions Second thoughts. Arne Jemstedt ( psykoanalytiker ) är seminariegäst, Tobias Wessely seminarieledare. Den maj läser vi utdrag ur Gilles Deleuzes och Felix Guattaris Anti-Oidipus.


Linus Bertilsson är seminarieledare. Södra vägen 2 Göteborg Arbetsuppgifter Tjänsten innebär i huvudsak sedvanligt mottagningsarbete men även handledning av läkarstudenter och kontinuerligt deltagande i internt fortbildnings- och utvecklingsarbete. Tre föreläsare introducerar i tur och ordning begreppen överföring, driften och bortträngning, för att på så sätt skapa ingångar till den psykoanalytiska teorin. Psykoterapeututbildning och hitta det som passar just dig.


Johan Eriksson, psykoanalytiker och filosof, introducerar begreppet Överföring. Cecilia Sjöholm, professor i estetik, talar om begreppet Driften. Det omedvetna antas spela en avgörande roll och en grundtanke inom psykoanalysen är att föreställningar och mänskligt handlande har en mening, är avsiktligt och kan vara möjligt att förstå.


Johansson är numera docent i idé- och lärdomshistoria.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения