пятница, 20 сентября 2019 г.

Samtalsstöd

Samtalsstöd

Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan och det kostar ingenting. Med tjänsten ”Tusen frågor – Ett nummer” får du kostnadsfritt samtalsstöd när du behöver det. Samtalsstöd som gör vardagen enklare. Många arbetsgivare vill ge samtalsstöd och krissamtal till sina anställda för att förebygga en sjukskrivning eller för att underlätta rehabilitering. Det gäller oavsett om problemen är privata eller arbetsrelaterade.


Vi erbjuder samtalsstöd med samtalsterapeut i egen regi. Det är en insats som påbörjas vid behov så snart klienten kommit på plats. Olika personer kan behöva olika former av samtalsstöd och vi erbjuder såväl spontana vardagliga samtal som metodiskt baserade och långsiktigt uppbyggda samtal. Syftet med satsningen är att under en försöksperiod erbjuda ett anonymt stöd till advokater och biträdande jurister samt att undersöka behovet av ett samtalsstöd som är fristående från den egna arbetsplatsen.


Vi har öppet varje dag mellan 8-2 även på helgerna. Våra mottagningar finns i trevliga lokaler, mitt i centrala Stockholm och vi har även en mindre mottagning i Täby. Psykoterapi och samtalsstöd är stor del av verksamheten inom S:t Lukas.


Samtalsstöd

Om man mår psykiskt dåligt, går igenom en svår livssituation eller har frågor om livet kan man själv ta kontakt med våra mottagningar för att boka tid för samtal. Hos oss kan du gå i individuell psykoterapi och få stöd i form av par- och familjesamtal. Psykosocialt samtalsstöd när du har ti även kvällar och helger.


Barncancerfonden erbjuder ett nationellt samtalsstöd med legitimerade psykoterapeuter och psykologer via ett journummer hos S:t Lukas Sverige. Ibland behöver man hjälp med att få perspektiv och tänka igenom och prioritera vad som är viktigt i livet. Drabbats av stress, utmattning, ångest eller depression? Välkommen att söka hjälp hos oss. För att ge dig ett korrekt pris behöver vi veta vem du är.


Samtalsstöd

Det kan till exempel handla om stress, relationsproblem, psykiska problem som ångest och nedstämdhet, juridiska, ekonomiska eller livsstilsrelaterade frågor, alkohol-, drog- eller spelmissbruk eller konflikter på jobbet. Jourhavande medmänniska, en ideell organisation som erbjuder samtalsstöd via chatt och telefon. Kom till oss, polisens informationssida om brott i nära relationer. Kvinnofridslinjen erbjuder samtalsstöd via telefon dygnet runt. Du får tillgång till personligt samtalsstöd med till exempel en psykolog, jurist eller hälsocoach, chefsstöd och webbaserade hälsoprogram.


Feelgood är ett av Sveriges ledande hälsoföretag, vi levererar hälsotjänster på cirka 1orter över hela Sverige. Alla kan hamna i situationer då man kan behöva stöd och hjälp. De hjälper dig med allt från akuta kriser till existentiella funderingar eller oro, dygnet runt.


I Arken finns människor som gärna vill möta Dej i samtal. Tillsammans med Psynk har vi utvecklat ett samtalsstöd för elevhälsan i syfte att underlätta möten med barn och unga som skadar sig själva. Det kan vara saker i livet som påverkar både din hälsa och dina studier. Efter en svår förlust kan man behöva samtalsstöd för att bearbeta sorgen och hantera den nya livssituationen.


Man kan behöva hjälp att se bakåt och minnas men också att se framåt och hoppas igen. Den personliga sorgen kan ingen annan bära, men den blir mindre tung när man får tala med någon.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения