понедельник, 30 сентября 2019 г.

Psykoterapi göteborg frikort

Ladda ner appen och träffa en riktig terapeut redan idag. Ta del av dina journalanteckningar. Säker inloggning via ditt bankid. Om psykisk ohälsa och behandling.


Vill du jobba som psykolog hos oss?

Jobba på distans med Mindler. Ta reda på hur Mindler fungerar. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig. Maila eller ring och boka in en samtalstid!


Billigt Bilsemester till Göteborg med halvpension. Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Känn dig varmt välkommen att besöka vår Terapeut Göteborg mottagning i Högsbo för en inledande utvärdering.

Vi är anslutna till landstinget vilket innebär att du kan besöka oss utan remiss. Patientavgiften är 1kr per besök. Det måste få ta den tid det tar.


För patienten är det därför väsentligt att kunna gå på frikort. Högkostnadskort och frikort gäller. Vi har även avtal med olika sjukförsäkringar. Kontakta gärna din försäkring. Jürgen Kern är specialist i psykiatri och allmänmedicin.


Vi utreder och behandlar patienter inom allmänpsykiatri, äldrepsykiatri och med demenssjukdomar. Vi erbjuder inte psykoterapi. Psykoterapi På Frikort - företag, adresser, telefonnummer. Om du har fått ett automatskapat frikort är det registrerat i systemet. En ansluten vårdgivare kan skriva ut ett nytt till dig.


Vid återbud senare än timmar innan besöket utgår en avgift på 2kr även om du har frikort. Detta gällande såväl individuella besök som grupper. Du är välkommen att skicka ett sms eller mail, så bokar vi in ett inledande samtal.


Har du frågor eller vill boka tid?

Man kan söka psykoterapi genom att ta kontakt med en vårdcentral eller en psykiatrisk klinik på ett sjukhus. Vilket bidrag man kan få till psykoterapi i privat regi varierar från landsting till landsting. Mitt mål är att ge dig verktyg, insikter och förståelse för det som händer i ditt liv. Jag vill att du snabbt ska märka skillnad när du går i terapi och personlig utveckling hos mig.


Att gå i någon form av psykologisk behandling, t. Ett besök kostar sällan mindre än 8kronor och ofta även mer. Psykologisk behandling är tyvärr inte offentligt finansierat. Därför får du inte ersättning enligt högkostnadsskydd när du går till en privatpraktiserande legitimerad psykolog.


Vi är legitimerade psykologer och psykoterapeuter. Panik ångest - Har vårdavtal med landst. Olika former av psykoterapi rekommenderas för olika former av mental ohälsa. KBT) som den nuvarande mest effektiva behandlingsmetoden för både depression och ångest. Dock är resultat alltid individuella, och det varierar från person till person vilken form av psykoterapi som passar dem bäst.


På Kungsgatan i centrala Göteborg – ett stenkast från Domkyrkan – ligger vår psykologmottagning. Hit kan du söka dig om du vill tala med en psykolog. Detta ger möjlighet att resa även från annan ort i Värmland.


Ahum matchar dig med rätt psykolog eller psykoterapeut. Effektivt, tryggt och enkelt.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения