среда, 25 сентября 2019 г.

Upptäck kärlekens olika språk pocket

Fynda höstens härliga bokhög till bra priser hos oss på Adlibris. Skickas inom 3-vardagar. Jag tror faktiskt att den då hette ” Kärlekens fem språk ”. Den är skriven av en amerikansk parterapeut som jobbat med många par och kommit fram till att det finns framförallt fem stycken huvudspråk för kärlek. Upptäck kärlekens olika språk har sålts i över fem miljoner exemplar och getts ut på ett fyrtiotal språk. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 2stationer.


Upptäck kärlekens olika språk pocket

Genom denna bok har du nu möjligheten att lära dig tala dina barns kärleksspråk – så att de verkligen känner­ sig älskade. Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans. Lär känna din partners kärleksspåk och öva på att visa kärlek på hens språk ! Annars är risken att du talar ”kinesiska” till någon som bara kan svenska och engelska.


Berätta för din partner hur hen kan visa sin kärlek till dig – på vilket sätt du känner dig extra älskad på! Ni älskar varandra och vill visa det. Fysisk beröringDenna nya och reviderade upplaga innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. Men talar ni samma språk ? Att leva tillsammans är underbart men inte alltid helt enkelt. Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk.


Upptäck kärlekens olika språk pocket

Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk. Upptäck Du har läst boken – nu är det dags att prata om den! Denna samtalsguide ger dig möjligheten att omsätta idéerna i handling i ditt äktenskap eller någon annan speciell relation och dis-kutera dem tillsammans med din partner.


Kärlekens språk SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester Betala inte för mycket – Gör ett bättre köp idag! Vi har träffat Pernilla, våran pastor som ska viga oss. Hon är en vän till min. E-postadressen publiceras inte. Logga in för att reservera.


Upptäck kärlekens olika språk pocket

Genom att reservera kan du ställa dig i kö eller beställa till ditt bibliotek. Båda visar sin kärlek och uppskattning men på olika språk så de förstår inte varandra. Detta kan leda till missförstånd och gräl.


När vi lär känna vårt eget, vår partners, vänners eller våra familjemedlemmars språk kan vi hjälpa oss själva och våra närmaste att känna sig mer älskade. Utgångspunkten är enkel: Olika människor med olika personligheter uttrycker kärlek på olika sätt. Därför behöver du lära dig tala rätt kärleksspråk för att kunna uttrycka kärlek på ett effektivt sätt.


Det angivna värdet är för litet. Dr Gary Chapman hjälper par att upptäcka och tala sin partners kärleksspråk. Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:Tid tillsammans ? Till en början togs boken fram för gifta par, men kärleksspråken har visat sig vara universella och gäller i parrelationer, relationen till föräldrar, arbetskamrater och vänner.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения