понедельник, 11 мая 2015 г.

Arborist utbildning

Arborist utbildning

A - utbildning , dg. B - utbildning , dg. C - utbildning , dg. Andra trädklättringsutbildningar. Tveka inte att ta kontakt, om du har frågor. Vi ser fram emot att höra från dig!


En arborist är en trädvårdsspecialist och har mycket goda kunskaper om trädets funktion, anatomi, biologi och livsmiljö. De kan vara egna företagare, anställda hos trädgårdsmästaren eller anställda inom staten. Grundläggande utbildning finns inom Naturbruksprogrammet på gymnasieskolan, inriktning trädgård eller skogsbruk. VI ERBJUDER KURSER, UTBILDNING OCH CERTIFIERING INOM PROFESSIONELL TRÄDKLÄTTRING, BESKÄRNING, TRÄD- OCH SEKTIONSFÄLLNING.


För att kunna bli certifierad arborist , och bibehålla titeln, krävs det fyra olika steg och nedan finns dessa beskrivna. Det första du behöver är tre år inom branschen, detta kan antingen vara tre års yrkeserfarenhet eller en kombination av utbildning och yrkeserfarenhet där du minst måste ha arbetat i ett år. Vid Sveriges Lantbruksuniversitet i Alnarp i Skåne finns kurser i trädvård. De flesta yrkesverksamma arborister är utbildade på högskola i Storbritannien. En arborist kan också ha arbetat som lärling och kompletterat sina kunskaper med kortare kurser.


Arborist utbildning

Utbildningar till arborist finns även utomlands, ex. En arborist är också sakkunnig vid trädval samt alla arbeten som rör hantering av träd från plantskola till planteringsplats, plantering, uppbindning, skötsel och vård. En arborist får inte vara höjdrädd eftersom arbetet innebär att de klättrar i träd.


Professionell utbildning och certifiering i trädklättring med motorsåg. Innan man kan kalla sig för arborist behövs utbildning men även en dos erfarenhet. Innan klättringar kan göras i träden måste det finnas kunskap för att inte skada sig själv eller trädet. Därför är det oerhört viktigt att arborister har utbildning eller tillräckligt med erfarenhet för att klara av arbetet.


Målet med utbildningen är att ge dig kunskap i att fälla stora träd med hjälp av trädklättring, på ett professionellt och säkert vis. Det krävs att man som arborist är fullt medveten om vilka åtgärder som är nödvändiga för att underhålla, förbättra och skapa ett snyggt intryck av träd och buskar. Med en kvalitativ utbildning inom trädvård är vi fullt behöriga att ta hand om jobbet. Kanske använder du motorsåg i ditt arbete men saknar den obligatoriska utbildningen ? Yh- utbildningar inom jor skog, natur. Oavsett vilket så erbjuder vi flera utbildningar inom det skogliga området som riktar sig till dig som skogsägare, företag eller organisation.


När du går en utbildning hos oss kan du vara säker på att du får valuta för pengarna. Ordet kommer från latinets arbor som betyder träd. Arborist är en person som har trädvård som yrke. Vi har träd varmt om hjärtat och älskar vårt arbete. Inriktning mot skog och trä.


En arborist är inte alltid uppe i trädtopparna och springer utan utför även mer marknära trädtjänster som stubbfräsning och bortforsling, men även med ren skogsavverkning. Vi hjälper alla kunder, privatpersoner, företag och offentlig verksamhet med arboristtjänster i Göteborg och Väst Sverige. Om du behöver professionell hjälp med dina träd har du hittat rätt.


Våra duktiga arborister har stor erfarenhet och rätt utbildning. Vi hjälper både privatpersoner och företag i Östergötlan Sörmland och Småland. Trädfällning, beskärning, arborist , Norrköping, Linköping, Finspång, Östergötland. Positiv miljöpåverkan.


Arborist utbildning

Eftersom arborister i huvudsak vårdar träd har de en positiv miljöpåverkan.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения