вторник, 19 мая 2015 г.

Tui sardinien

Tui sardinien

Hitta din drömsemester hos TUI! Nu tar vi nästa steg för positiv turism. Res klimatkompenserat utan extra kostnad. Upptäck våra mest populära hotell. Hög kvalite och höga kundbetyg.


Tui sardinien

Sie sind auf der nach dem passenden Last-Minute-Urlaub? Hier die relevantesten rgebnisse. Treffende Anzeigen Hier! Adress: Söder Mälarstrand 2 Stockholm. TUI Nordic är en del av TUI Group.


Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. Snorkling, cykling og spiseoplevelser er også en del af billedet. Omkring Alghero og på Costa Smeralda-kysten med alt fra luksuriøse beach clubs til vores eget TUI Blue For Families, direkte ved havet. Men här finns också många bra stränder och pittoreska städer. Två kända sorter är Cannonau och dessertvinet Vernaccia.


Ostar, på både get- och komjölk, är exempel på viktiga exportvaror. Utmärkande för ön är att det finns mycket att se och uppleva på en liten yta, vilket gör semestern extra bekväm. Se udvalget af rejser her!


En av sardernas specialiteter är bottarga, som är lufttorkad fiskrom som rivs och serveras till pasta och formaggio marcio, som betyder ”rutten ost”. TUI Sensimar Matta Village är välkänt för sin romantiska miljö och närhet till fantastiska restauranger, och gör det enkelt att få ut mesta möjliga av Budoni. TUI Sensimar Matta Village är en romantisk semesterort som har plattskärms-tv, luftkonditionering och minibar på rummen, dessutom har gäster tillgång till kostnadsfritt. Heute erzählt Corinna Coufal von der TUI Das Reisebüro-Filiale Haidcenter in. Sardinien har även en stor produktion av röda viner.


Har du själv en semesterlägenhet eller ett semesterhus och vill öka antalet uthyrningar och nå fler kunder? TUI Villas övertar den aktiva förmedlingen och marknadsföringen i hela Europa – utan några som helst risker för dig som uthyrare. Kanske är just ditt boende också en TUI -Villa. Se efter och anmäl dig som uthyrare. De karga bergen med mysiga undangömda byar och doft av kryddor och örter besöker du bäst med hyrbil.


I söder ligger huvudstaden Cagliari som stoltserar med tusenårig historia och underbara restauranger. Det tar ungefär timmar att köra från norr till söder. De vackra vyerna växlar märkligt fort, som om så många landskap som möjligt fått vara med och dela på den lilla ytan. La Cinta, Cala Brandinchi och Budoni, San Teodoro San Teodoro ligger en dryg timme från det glammiga seglarnästet Porto Servo på Smaragdkusten – Costa Smeralda, och är förmodligen Sardinens främsta partystad.


Medelhavet är nämligen en av sitt slag. Det betyder att du bland annat får ett läckert, tropiskt klimat och massor av unika upplevelser inom mat, natur och folklore.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения