четверг, 28 мая 2015 г.

Testa din relation

Hur bra känner du din partner” Det här är en rad frågor som handlar om hur bra du känner din partner. En otroligt viktig faktor i en relation är att ha stor kunskap om sin partner. Då vet man ofta mer om hur man ska hantera varandra på ett bra sätt. Tanken är att ditt resultat ska ge en fingervisning av hur du upplever din relation.


Om du önskar stöd eller hjälp utifrån din relation bör du söka professionell hjälp.

Du kan vända dig till din vårdcentral eller så kan vi hjälpa dig, beroende på vad som passar dig bäst. Testa om du lever i en farlig, dålig, destruktiv relation eller förhållande. Dåliga relationer innehåller oftast emotionell misshandel och psykiska kränkningar.


De flesta människor som tänker på ohälsosamma relationer gör ofta kopplingen till våld. Testa dig själv: Hur bra är din relation ? Livsstil Det finns regler för hur ofta man behöver besikta sin bil, men det kan gå år utan att man öppnar huven på sin relation. Alldeles för sällan, tycker psykologen Maria Burman.

Hur relationen är, det beror vilka roller du och din partner har. Om ni är FÖR lika kan kärleken ta slut. I dina relationer : Du har en hög grad av anknytningsångest. Du kan bli överdrivet fixerad vid en relation och vill att din partner ska visa mer omsorg och bekräftelse.


Självkänslan är låg och du känner dig ofta otrygg i relationer , vilket kan leda till svartsjuka och separationsångest. Hälsoliv är Sveriges största hälsosajt. Vi bejakar människors intressen och passioner, guidar, ger senaste nytt och inspiration.


Lär dig hur din barndom kan påverka dina kärleksrelationer – Testet är Gratis – Tar ca minuter att svara på frågorna – Anpassade råd till dig beroende. Man kan testa att säga ”nu är det min kväll, i morgon är det din kväll” – och be om just det du vill ha. Sommaren och semestern är en perfekt tid för att experimentera. Titta inte med för stränga ögon på dig själv eller din partner, för det är lätt att fastna i den idealbild som samhället ger av hur kroppar ska se ut.


Ta hand om er relation med vår parkurs. Gör testet baserat på anknytningsteori. Lovetestnow är ett djuplodande relationstest som hjälper dig reda ut era relationsproblem och sätta ord på det som din relation behöver för att utvecklas.


Vårt kärlekstest är ett alternativ till parterapi. Om relationsproblemen gjort att ni har tappat känslan får ni får tydliga råd och tankar hur kan utveckla och förbättra er.

Ni ägnar er åt maktkamp och har slutat lyssna på och respektera varandra. För att relationen ska hålla behöver ni ändra sätt mot varandra och lösa era konflikter. Du kanske är den som vill mest i relationen och förstår inte vad det är för fel med det men du märker att din partner drar sig undan. Kanske du lever i en relation där du bara ger och ger men inte får något tillbaka.


I denna relation känner du inga spänningar och allt som du säger eller gör accepteras. Relationen bygger på tillit, positiva tankar och goda intentioner. Utmärkande är hur du och din partner är medvetna om och tar ansvar för era handlingar, hanterar er själva och värdesätter varandra. Hur står sig ditt förhållande? Svenska forskare har utvecklat Valentinskalan, ett sätt för par att mäta hur tillfredsställda de är tillsammans.


Jag testar ganska mycket nu och jag märker att mannen står kvar, lika trygg som innan. Han gör precis som han har sagt, det är en helt obeskrivlig känsla av lättnad. Men då gäller det att jobba för att hitta grundtryggheten i sig själv.


Vänskap och kärlek kan se väldigt olika ut, men många av funderingarna kring relationer är trots allt samma för många. Här hittar du frågor och svar kring sex, preventivmedel och snurriga känslor. Lever man i en fysiskt eller psykiskt destruktiv relation ska man givetvis slänga sig på dörren fortast möjligt.


Och har man träffats tidigt i livet, är det inte säkert att man ska ha samma partner tills man dör vid 85. Blås liv i relationen , ta med din partner och följ med på en härlig helg i kärlekens tecken!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения