среда, 13 мая 2015 г.

Psykolog enköping

Mer hjälp vid behov på någon av våra vårdcentraler. På Capio hjälper vi dig digitalt när det är möjligt och fysiskt när det behövs. Legitimerade behandlare över hela sverige. Hitta en samtalskontakt som passar dig.


Maila eller ring och boka in en samtalstid! Upp till rabatt i Enköping.

Sista minuten-erbjudanden. Kontakt Mottagning i Västerås Slottsgatan Mottagning i Enköping Kungsgatan Mail: lena. Till psykologen för vuxna är du välkommen vid psykiska besvär där det inte behövs vård inom psykiatrin.


Det kan till exempel vara till Barn- och ungdomspsykiatrin (BUP). Få överblick över psykologer i Enköping och hitta någon som passar dig. Vi gör det enkelt att hitta och boka en psykolog i Enköping. Vill du träffa en bra psykolog i Enköping till ett lågt pris?


På Mindler kan du välja mellan 1legitimerade psykologer med lång erfarenhet.

Vi är Sveriges största digitala psykologmottagning och via oss kan du träffa en psykolog i videosamtal för 1kronor per besök och helt utan väntetid. Ladda ned appen och boka idag. Primärvården har åtta psykologer som är knutna till länets vårdcentraler. Vi tar emot patienter som fyllt år. Kontakten inleds alltid med ett eller flera bedömningssamtal.


Vi behandlar bland annat depression, ångest och stressrelaterade problem. Välkommen till Capio Vårdcentral Enköping. Du väljer själv vilken psykoterapeut du vill gå till. Den remitterande psykiatrikern eller psykologen kan hjälpa dig att välja om du önskar det. Psykoterapi ska bedrivas i lokaler som är anpassade för att ta emot patienter med olika funktionsnedsättningar och psykoterapeuten anlitar tolk om behov finns.


Detta är en privat vårdcentral som har vårdavtal med landstinget och tillämpar samma avgifter och remissvägar som i den offentliga vården. Det är en modernt byggd och välutrustad rationell mottagning med stabil och erfaren personalstab. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Enköping som finns hos arbetsgivaren.


Du kan även se kontaktuppgifer till studie- och yrkesvägledare, skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator och lärarkontakt för varje program och inriktning. En legitimerad psykolog har gått en fem årig högskoleutbildning och därefter praktiserat i ett år innan de kan bli legitimerade. Vi är utförare för familjerådgivning i Enköping kommun och Upplands-Bro kommun. Vi som arbetar här är socionomer och legitimerade psykoterapeuter med lång erfarenhet av att arbeta med människor.


Använd formuläret nedan om du vill komma i kontakt med oss.

Vi svarar så fort vi får möjlighet. Psykolog , psykiater eller psykoterapeut. Mottagningen är en öppenvårdsmottagning och bemannad kontorstid helgfria vardagar.


BUPs akutmottagning finns på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения