понедельник, 11 мая 2015 г.

Raggnings repliker

Raggningsrepliker med väldigt varierad framgång. Humor är alltid en bra sak att ha. Många av dessa poäng kommer att fungera riktigt bra, särskilt för att de är roliga och lätt att komma ihåg. Kom ihåg att dela dem med dina vänner. Några av de är dåliga raggningsrepliker vilket gör det extra roligt trots att de kommer att förnärma de flesta tjejer som blir “utsatta” av dem.


Om du inte har någon annan utväg än att använda raggningsrepliker för att få fullträff så är dessa inte för dig.

Dina chanser för en lyckad raggning är minimal med dessa dåliga raggningsrepliker. Dessa fungerar, verkligen! Nu var det länge sedan jag raggade, men jag gillar att använda extremt långa, invecklade och ganska fåniga raggningsrepliker. Gillar inte när det blir för seriöst.


Sedan tycker jag också att det är trevligt att tänka ut nya raggningsrepliker för varje tillfälle, och inte köra med samma gamla vanliga. Här kommer en bunt raggningsrepliker för desperados som dig som absolut vill anspela på sex när det ska raggas. Det är mig du ska ha sex med ikväll!


Tips på studentpresent! Slumpa raggningsreplik.

Roliga raggningsrepliker är dels en humorsajt, dels en sajt som ger råd som får dig att undvika några av de största misstagen. Humorn är raggningsreplikerna du kan slumpa fram nedan samt svaren på raggningsrepliker. Några aningen seriösare råd om attraktion och med glimten i ögat finns i en egen kategori.


Postad på SkrattNet för länge sedan. Hej, jag har mer pengar än du någonsin kan göra slut på. Och detta tycker vi är väldigt roligt.


Det finns repliker som är fruktansvårt dåliga, men så finns det ju också de som är roliga:) Vi tänker inte på att ragga upp någon när vi kläcker en raggningsreplik, utan det handlar om att ha roligt och slippa ta det så allvarligt. Att ragga kan kännas knepigt iblan eller hur? Här är några raggningsrepliker du ska undvika för att inte göra det ännu knepigare. Nån som har några bra raggningsrepliker ? För att skriva i forumet måste du registrera dig : klicka på länken ovanför för att göra det.


Jag har liksom slut på. Småfräcka raggningsrepliker Här hittar du massor av småfräcka raggningsrepliker du kan använda när du skall ragga. Har du ett en eller flera bra.


Vi ger er bara repliker , vad ni sedan gör med dem är upp till er. Men i det fallet får jag uppfattningen om att raggningsrepliker har en viss bortstötande effekt, eftersom det uttrycktes i ord att man inte ska använda raggningsrepliker om man vet att man kommer att träffa tjejen igen. Målet är väl ändå att väcka intresse hos tjejen, att vilja träffas igen etc. Här har vi nämligen samlat en hel del raggningsrepliker som vi hoppas ska underlätta för dig att ragga upp någon.


Du kan använda raggningsrepliker som ett sätt att bryta isen, den pinsamma tystnaden, eller helt enkelt för att lätta upp stämningen en aning.

Tänk på att alla raggningsrepliker inte passar lika bra vid alla tillfällen. Inläggsnavigering ← Roliga festlekar för vuxna! Man hör ofta om hur folk raggar upp varandra med ett hej eller läget? Och jag tänker automatiskt att det vore så mycket roligare om man var lite mer innovativ, lite mer outside of the box – tänkande. Har kan du skapa och slumpa fram många roliga raggningsrepliker och raggningsfraser.


Du kan flirta genom att skicka raggningsreplikerna i textrutan nedan till någon du vill göra glad. Du kan ändra på texten och skriva dit t ex egna raggningsfraser om det behövs. Hon blev north men tvekade ett par sekunder innan hon sa att det blir inte aktuellt eftersom hon var gift och file 2-barn.


Eller du tycker kanske inte om popcorn.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения