среда, 27 мая 2015 г.

Spraymåla möbler själv

Spraymåla möbler själv

Möbler av hög kvalitet billigt. Prisvärda kvalitetsmöbler med låga fraktkostnader och snabb leverans. Hos Newport hittar du ett brett sortiment av exklusiva och tidlösa möbler. Shoppa online med gratis leverans i hela Sverige.


Spraymåla möbler själv

Om du ska grundmåla, finns det olika primers beroende på om det är en laminerad möbel eller inte. Använd en liten skumgummi-roller och sedan en skumgummiborste för de svåråtkomliga ställena. När primern har torkat helt, ta bort eventuella ”droppar” med en slipkloss, och avsluta med att orka av med en putstrasa.


Börja med att sandpappra ytan på möbeln. Slipa bort ojämnheter och fyll i djupare hack eller repor med spackel. Har möbeln gamla jack eller ojämnheter så kan du fylla igen dem med spackel. Torka av damm och smuts med en fuktig trasa eller med målartvätt om smutset känns ingrott eller flottigt.


Spraymåla möbler själv

Om möbeln är trären grundmålar du med något som kallas häftgrun detta för att färgen sedan ska fästa ordentligt och resultatet ska hålla länge. Spraymåla olika material Förutom fördelen att gamla saker kommer till användning så kan du också skapa precis den inredningsdetalj du sökt efter men kanske haft svårt att hitta till ett vettigt pris. Jag hittade en gammal oanvänd träram hos mina föräldrar, sprayade den i guld och satte i en spegel. Vi ska måla om sex stolar och ett bord med iläggskiva här hemma, och jag tänkte spraymåla med graffitifärg (billigast, smidigast) Nu undrar jag bara om någon anna kanske har erfarenhet av sprayade möbler sedan förr. Det här med rinningar kan jag räkna ut själv , men hur viktigt är förarbetet?


Om jag ska måla en vägg med roller måste jag maska i överkant. Men ska jag spraymåla då ska det upp täckpapp som ska tejpas upp åtminstone en halvmeter ut från vägg. Det är rätt stökigt och man måste nästan vara två. Sedan ska du täcka möbler och golv och slutligen ska färgen spädas. När Junior blev sex månader fick han en gungstol av sin framor och farfar.


Den är från IKEA och heter Sundvik. För att göra den lite skönare tänkte jag att. När jag skulle spraymåla min första möbel gick jag till Biltema och Clas Ohlson för att köpa färg. Nu var det bara ett par ben på ett skrivbord som skulle målas och då dög deras färg alldeles utmärkt. Nu ska jag testa mig på att spraymåla med burkar, mannen har en färgspruta till sin kompressor som vi har använt på möbler och det blir fint, men vi får det inte att bli blankt.


Så nu ska jag som sagt försöka mig på att spraymåla. Du bestämmer själv om du vill vara anonym på Viivilla. Identitetsstölder är inte tillåtna, oavsett om identiteten tillhör en annan användare på Viivilla. Stort utbud av heminredning och billiga möbler online för husets alla rum.


Leverans till dörren inom 2-dagar på lagervaror. Jag har inte varit bättre själv förstås, jag har också renoverat två kök genom åren. Båda var rejält gamla och slitna, men självklart hade de hållit ett tag till – särskilt om jag hade fräschat upp dem med lite färg.


Så länge ett kök är välplanerat så finns det sällan skäl att riva ut det i onödan. Målning av skåplucka med enkomponent akrylbaserad sprayfärg. Prosols sprayfärger är utvecklad för lackering av trä, metall, plast, stål, betong. Ska du fräscha upp den där häftiga vintage-stolen eller fräscha upp farmors gamla skåp? Så här går du enkelt tillväga steg för steg: Tvätta.


Vid all målning är det viktigt att noga rengöra, för att få en jämn och slät yta samt god vidhäftning. Köket är dessutom en väl använd plats i hemmet, som slits både av vanlig användning och av olja och os. Varför inte ta tag i dina köksluckor en ledig söndag? När du vill förnya och renovera kök och möbler , och vill välja exakta nyanser själv. Vi är specialiserade på lackering av köksluckor, möbler (stolar, bor bokhyllor, garderobsdörrar) och dörrar, men vi utför även lackeringsarbeten av andra inredningsdetaljer och alla slags möbler , även utemöbler.


Servalac är en vattenspädbar och miljöanpassad lackfärg som inte innehåller lacknafta. Måla dina möbler med lackfärg. Därför är den luktsvag och behaglig att måla med inomhus. Du rengör penslar, verktyg och dig själv i vanligt vatten innan färgen torkat. På loppisar runt om i Sverige finns det gott om fåtöljer och stolar som behöver kläs om.


Många mindre möbler från och talet är enkla i modellen och behöver inte vara så svåra att klä om själv. Vad ska man då tänka på när man klär om en stol, pall eller fåtölj? Vi är en lackeringsfirma som erbjuder lackering av köksluckor, möbler , dörrar samt utför industrilackering.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения