пятница, 29 мая 2015 г.

Imago terapi

Imagoterapi - parterapi, parseminarier och individuell terapi. Du är varmt välkommen att höra av dig! Cecilia Hörnell-Sunar. Det betyder att jag utgår från en bredd av kunskaper inom. Emotionally Focused Therapy är en evidensbaserad.


Vi erbjuder ett antal olika seminarier och föreläsningar.

Vid individuella samtal träffas vi oftast min. Individuell terapi och vägledning Känner du dig låg, rädd. Dialogen blir till ett verktyg som paret kan använda även hemma efter terapin. I en kärleksrelation behöver vi både kunna uttrycka kärlek samt lösa konflikter och prata om önskemål om förändring av beteenden.


Det är inte ovanligt att man fastnar i negativa cirklar när förälskelsen gått över. Det är den bild vi bär med oss av den ideala partnern – en bild som bygger på våra tidiga erfarenheter av relationer till viktiga personer i våra liv. Den partner vi söker är också den som vi vill ska läka.


Metoden bygger på mångårig erfarenhet av.

Dansk Imagocenter tilbyder individuel parterapi, workshops for par og videreuddannelse for bl. Imago er det latinske ord for billede. Det er magisk at iagttage, når et par oplever den dybe kontakt, der er resultatet af at kommunikere på denne måde. I förhållandet till partnern blir vi påminda om hur vi förr upplevde anknytningen till våra föräldrar.


Jump to navigation Jump to search. This article has multiple issues. Please help improve it or discuss these issues on the talk page. Jag och min man har beslutat oss för att ta hjälp av familjerådgivning eller parterapi.


Vi har en massa olösta problem i bagaget som vi inte tycks kunna reda upp på egen hand. Dels har vi svårt att nå fram till varandra utan att det blir tjafs, och dels är vårt sexliv mer och mer dött. Båda parter får tid att berätta om upplevelser i relationen utan skuldbeläggande eller anklagelser.


Der bliver mange spændende, nye ting at høre om, så sæt allerede nu dagen af til at mødes med dine. I imagoterapi tolker, analyserer og vurderer ingen hinanden. I vår barndoms möte med vuxenvärlden skapar vi tidigt vår egen bild av vad kärlek är, och vilken strategi som är nödvändig för att uppnå den.


Väljer Cupido Ähhh, sånt där larv funkar ändå inte. Sedan senast har det hänt mycket, vi har fått vårt tredje barn och håller på att ställa om vårt familjeliv till allt vad det innebär att ha bebis med mer. Sluta aldrig att utvecklas Även om det finns hyllmeter av böcker om hur vi ska leda oss själva och andra, stressa mindre och få våra relationer att fungera så.

Vill du ha komma tillrätta med dina problem? Se priser och lediga tider. Samtalsterapi i Stockholm (Söder).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения