четверг, 14 мая 2015 г.

Jourhavande medmänniska

Behöver du någon att tala med? Vi finns där varje natt mellan ­- 06. Föreningen har idag ca 1medlemmar. Ett särskilt jourtelefonnummer finns för verksamheten.


Telefonsamtalen tas emot anonymt.

Vi medlemmar bemannar en jourtelefon som är öppen alla nätter på året mellan kl och 06. Vi har också en chatt som har öppet på söndagar kl. Vi är en röst i natten. Det innebär att fler medmänniskor behövs, liksom tillräcklig telefonkapacitet för att kunna ta emot fler av dem som ringer. Stockholms stift är sedan många år vår huvudsakliga bidragsgivare.


Din sökning på jourhavande medmänniska gav företag och du har nått slutet av listan. Mer information om öppettider finns på jourhavande -medmanniska.

Den som svarar har tystnadsplikt och du är anonym. Du kan också vara anonym, om du vill. Ring 1och be att få tala med jourhavande präst. Dela - Klicka för att öppna delningsalternativ.


Klicka på starta chatt knappen för att ställa dig i kön till chatten. Chatten öppnar december kl. Vi raderar kontinuerligt all annan data varje vecka. Samtalen kopplas via 1eller på direktnummer till jouren.


Söker du råd och stöd för en lösning är Du välkommen att ringa, inget problem är för stort eller för litet. Medmänniska Det är praktiskt att använda telefonen som samtalsmetod. Egen eller anhörigs svåra. Många bolag går bra men har dålig likviditet. Många instanser jobbar jour med jourhavande experter som finns till hjälp när det behövs.


Kristeam och krishantering ! När någon hamnat i en personlig kris kan även berörda och närstående behöva en del stöd och hjälp. Utbildad personal kan därför snabbt ge psykologiskt och socialt stöd och rådgivning.

De som svarar i telefonen har genomgått en grundutbildning, men har ingen specialkompetens som kuratorer eller psykologer, utan är som namnet antyder, just vanliga medmänniskor. De har tystnadsplikt och du ringer anonymt. Tystnadsplikt gäller för alla joursamtal. Jourhavande medmänniska.


Om situationen är AKUT ring 112. När du ringer en jourhavande präst får du prata med en präst från Svenska kyrkan som har ett särskilt uppdrag och utbildning för att.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения