четверг, 17 января 2019 г.

Hitta mitt microsoft konto

När du loggar in på ditt Microsoft - konto får du ett åtkomstpass till Microsofts tjänster. Med Microsoft - kontot kan du hantera allt från en plats. Om du har glömt e-postadressen för Xbox-inloggning lär du dig hur du hittar e-postadressen för ditt Microsoft - konto så att du kan logga in. Om du fått ett felmeddelande om att Microsoft - kontot inte finns kan den här artikeln hjälpa dig att hitta det.


Hitta ditt Microsoft - konto med hjälp av din säkerhetsinformation.

Logga in med ditt Microsoft - konto. Hitta , lås eller radera en borttappad eller stulen Windows 10-enhet, schemalägg reparationer och få support. Jag förstår hur du upplever problemet, eftersom det är relaterat till Microsoft kontot så rekommenderar jag att du kontaktar vår support för Microsoft - konton. Dem kommer sedan att kontakta dig på din mail.


Skriv gärna tillbaka så hjälper vi dig om du inte kommer i kontakt med dem! Jag kommer inte ihåg min Microsoft-konto. Om vi inte kan verifiera ditt konto skickar vi instruktioner om hur du gör för att återställa kontot.


När du har kommit in på ditt igen konto igen kan du läsa Skydda ditt Microsoft - konto som innehåller åtgärder du kan vidta för att skydda kontot hädanefter.

Vad händer om du inte kan bevisa att du äger kontot ? Försök logga in på ditt konto från en annan webbläsare. Om du inte kommer ihåg lösenordet eller det inte fungerar. Så här återställer du lösenordet för ditt Microsoft - konto : Gå till sidan Återställa ditt konto. Ange e-postadressen, telefonnumret eller Skype-ID:t som du använde när du skapade ditt Microsoft - konto. Om du vill hantera din säkerhetsinformation kan du läsa Säkerhetsinformation och säkerhetskoder för Microsoft - konto.


Därför vill vi förklara hur du enkelt återfår tillgången till ditt Microsoft - konto om oturen skulle slå till och ditt konto blockeras. Varför är mitt Microsoft konto blockerat? Vi på Microsoft tycker att säkerheten för din information och data hos oss är mycket viktig och ser det som vår högsta prioritering. Hantera ditt Microsoft - konto , uppdatera ditt lösen or ange ytterligare säkerhets inställningar och uppdatera din fakturerings information.


Visa alla Microsoft -produkter, inklusive Office-produkter, som är kopplade till det här kontot. Installera eller installera om Office på din enhet. Hej, undrar varför jag inte kan logga in på mitt hotmailkonto på laptopen bara på min telefon?


Om det stämmer att din fråga gäller programmet Outlook som ingår i Microsoft Office, så som Noah tror,. Tänk på att du kommer behöva vara inloggad med ett Microsoft - konto för att få tillgång till formuläret. Om du har glömt Microsoft - kontots lösenord kan du lära dig att återställa ditt lösenord online eller med din Xbox-konsol.


Lär dig återställa ditt förlorade lösenord för Microsoft - kontot.

Föräldramedgivande och Microsoft -barnkonton Titta på videor från Xbox-communityn om ditt konto Jag behöver hantera min prenumeration Så här ändrar du din Xbox-gamertag Så här ändrar du e-postadressen som hör till ditt Microsoft - konto Ta bort personuppgifter som är kopplade till din Xbox-profil och ditt Microsoft - konto Hitta Xbox. Vad är ett Microsoft - konto ? Ett Microsoft - konto är en e-postadress och ett lösenord som används med Outlook. När du skapar ett Microsoft - konto kan du använda valfri e-postadress som användarnamn, inklusive adresser från Outlook.


Om du försöker logga in på Office med ditt personliga Microsoft - konto , men du redan är inloggad med ditt arbets- eller skolkonto, måste du logga ut och sedan logga in med rätt Microsoft - konto (eller tvärtom). Du kan skapa ett nytt konto. Läs mer om hur du återställer ett konto som du har förlorat åtkomsten till.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения