среда, 30 января 2019 г.

Hur vet man om en kille är kär

Hur vet man om en kille är intresserad? Vi kan inte lova att vi vet exakt hur killar tänker, men vi har i alla fall satt ihop en lista med säkra tecken på att han gillar dig. Din kärlek vill veta mer om dig och frågar gärna om din barndom eller dina fritidsintressen.


Vare sig hen ska köpa en ny tröja eller klippa sig så frågar hen alltid om din åsikt, vad du tycker väger tungt. Hen är snarare stolt när ni är tillsammans bland folk och håller dig gärna i.

Vi beter oss lite konstigt när vi börjar bli kära , bara för att vara säker på att känslorna är ömsesidiga. Man gör saker man annars inte skulle gjort Går killen alltså med dig på en shades of grey film eller skönheten och odjuret – trots att han egentligen inte gillar den typen av film? Ja, då börjar han kära ner sig. Avundsjuka kan vara ett problem och det är svårt att bli av med de,t men om killen du hänger med börjar bli bara lite avundsjuk för att du pratar om andra killar , måste du vara medveten om att han är rädd för att förlorar dig och han gillar dig men vet inte hur han ska hantera det. Hans blick fastnar… En blick säger mer än tusen ord och man kan enkelt avslöja en kille på sättet han tittar.


Har en kille svårt att ta blicken från dig är det ett gott tecken. Det kallas att blockera någon – när man med hjälp av någon annans kropp skapar ett utrymme mellan en själv och personen man vill ha. Män blockerar ofta genom att sätta en hand mot väggen bakom dig så nästan är fångad under hans armhåla, skriver Daily Mail.

Män har också en tendens att luta huvudet nära dig för att skapa ett. Om en kille hela tiden verkar upptagen när du försöker planera saker med honom är det en varningsklocka. Om han däremot gillar att göra planer med dig och inte bara använder ert umgänge som något att falla tillbaka på ifall hans polare bangar så är det ett gott tecken. Det finns många singlar där ute letar efter en flört att tillbringa sommaren me eller kanske bara någon att hångla lite med för kvällen. Men hur vet man att personen man är intresserad av känner samma sak?


Ett sätt att reda på det är så klart att fråga rakt ut. Han kanske gillar dig för den person du är , men för att helt få honom att falla för dig, måste du låta honom veta att du är en bunt av glada överraskningar och väntar på att bli utforskad. Eller om han är en seriemördare ? Eftersom vi är här för att hjälpa dig med obestridliga tecken på att en kille är oerhört attraherad av henne.


Han ska röra vid hennes hår På allvar, om en kille hade en kär i dig, kommer han i kontakt med håret. Har man starka känslor över något så vidgas pupillerna vid intensiv ögonkontakt. Om du har tur, kommer han.


Så om du pratar med honom och ser att hans pupiller blir större så är det ett tecken på att han gillar dig. Det bästa är nog att förutsätta att de inte är kära , men ändå lyssna på vad de säger och framförallt se vad de gör. Med lite tålamod så märker man förr eller senare hur det ligger till.


En del är verkligen kära , en del är fulla av skit.

Leker med och rättar till håret –Biter sig i läppen lite-Stryker, lägger handen på sin. Det är kanske mer rätt att skriva om en person blir mycket förtjust i en annan person, hur märker man det? Det kan vara vilket konstellation som helst.


Det viktiga är att se skillnad på om du är kär eller bara bekväm. Trots att du inte längre är nykär så har du ju ändå känslor för din andra hälft. Se till att stanna upp och känn efter ordentligt.


Dina vänner är bekymrade När man hamnar i en negativ relationsbubbla tänker man inte alltid klart. Däremot är HON ensam om att veta svaret. Men kika på våra tecken på attraktion och kärlek – hur många kan du bocka av?


Annars handlar det bara om.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения