вторник, 29 января 2019 г.

Ordet väninna

Hennes väninna är socionom och har omsorg som sin hjärtefråga. Kvinnan ska ha kunnat ta sig till Medborgarplatsen och möta en väninna som slog larmet. Jag har en väninna som aldrig ser bakåt.


Och det är därför jag tycker att min nyfikna väninna ska läsa henne. Bruden och en väninna gav sig i väg efter. Synonymer till väninna eller väninna synonym plus andra ord och dess synonymer.

En synonym är ett ord med samma eller en snarlik betydelse som ett annat ord. En kan säga att en synonym är annat ord för samma sak. Två synonymer kan dock ha olika ton och uppfattas på helt olika sätt.


Motsatsor även kallade antonymer, är ord med just motsatta betydelser. Typ Kanske har som ambition att vara sveriges bästa synonymordbok. Synonymer är ord med liknande betydelser som kan agera utbytesord till varandra.


Ett annat ord för väninna är bekanting vilket gör dem till synonymer. Ords betydelse beror ofta på sammanhanget, så är även fallet med ordet väninna.

Sökvolym på internet för väninna. Lös korsor hitta ord med liknande eller samma betydelse. Vi har ett översättning av väninna i svensk-norsk ordbok med synonymer, definitioner, exempel på användning och uttal.


Så har drottning Elizabeth äntligen sagt ja till sin nära väninna och designer, Angela Kelly, att få ge ut boken alla modeintresserade rojalister längtar efter. Själv har jag börjat fundera på om bruket av ordet väninna inte blivit lite av en trend bland yngre kvinnor? Då också från kvinna till kvinna snarare än man till kvinna. Jag tycker i alla fall det verkar som om det blomstrat upp på nytt efter att ha legat i skymundan ett tag. I vilket fall som helst är RimLexikon din räddare i nöden.


Vi har genom åren samlat på oss en stor databas med precis alla ord i Svenska språket (nåväl nästan i alla fall) och samtidigt kopplat ihop dessa orden till vad de rimmar på. Ordbok resultat hittades för. Den fetaste av väninnorna säger att hon alltid har föredragit ordet slida. Hon svajar i sidle tycks inte märka att väninnorna försvinner runt hörnet. Kanske trodde hon att det var dit som väninnorna hade gått när de lämnade St.


Han flyttade sig från sin plats och slog sig ned på stolen mellan de två väninnorna. Det slog mig idag att jag bara har hört kvinnor använda ordet väninnor om sina kvinnliga vänner. Väninnor , bara för kvinnor?


Du har i din makt att enkelt öka den totala summan av världens lycka. Genom att säga ett par uppriktiga ord av uppskattning till någon som är ensam eller nedslagen.

Kanske har du redan imorgon glömt de vänliga ord du säger idag, medan mottagaren kommer att vårda dem för livet. Det motsvarar att procent av orden är vanligare. Det finns ord till som förekommer lika ofta.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения