среда, 23 января 2019 г.

Psykiatrisk mottagning göteborg

Vilka e-tjänster som finns tillgängliga varierar mellan våra olika mottagningar. Mottagningen har avtal med Västra Götalandsregion. Högkostnadskort och frikort gäller. Vi har även avtal med olika sjukförsäkringar.


Kontakta gärna din försäkring. Jürgen Kern är specialist i psykiatri och allmänmedicin. Om du som kommer till vår mottagning inte är folkbokförd i Göteborg , Mölndal, Partille, Härryda eller Öckerö och behöver läggas in på en avdelning kan det bli aktuellt med transport till ditt hemsjukhus för fortsatt vård. Medemus är en privat psykiatrimottagning i centrala Göteborg.


På Sexualmedicinskt centrum arbetar vi med sexuella frågeställningar utifrån såväl medicinsk som psykoterapeutisk kompetens. Vi är en mottagning på vårdnivå mellan primärvård och specialistpsykiatri. Vi välkomnar dig som är över år. Psykiatrisk mottagning.


TINA- mottagningen är en vuxenpsykiatrisk öppenvårdsmottagning i Billdal, norra Hallan precis på gränsen mellan Göteborg och Kungsbacka kommun. Verksamheten är bemannad med ett kvalificerat och multiprofessionellt team bestående av specialistläkare i psykiatri, sjuksköterskor, psykologer och psykoterapeuter. Välkommen till WeMind.


Vi utreder och behandlar de flesta typer av psykisk ohälsa. Av vår personal får du hjälp med att utreda vilka besvär du lider av. Fantastiska Erbjudanden i Göteborg.


Verksamhetens målgrupp: Döva och gravt hörselskadade vuxna, samt vuxna barn som vuxit upp med döva föräldrar. Finns möjlighet att samtala på såväl tal- som teckenspråk. Man kan också själv ta kontakt med en psykiatrisk mottagning eller skriva en så kallad egenremiss. Ofta är det lättare att få vård om man först har fått en remiss från en vårdcentral. För den som är under år finns barn- och ungdomspsykiatrin, BUP.


På olika platser i Göteborg finns öppenpsykiatriska vuxenmottagningar (”öppenpsyk”) dit du kan vända dig om dina ångestbesvär är mycket handikappande. Du kan söka vård via remiss från en läkare men också via egenremiss. Ny psykiatrisk öppenvårdsmottagning i Göteborg Västra Götalandsregionen har fattat tilldelningsbeslut gällande upphandlingen av öppenvårdspsykiatri i centrala och västra Göteborg.


Psykiatrisk mottagning göteborg

Det blev det stockholmsbaserade företaget WeMind AB som kommer att ansvara för en psykiatrisk öppenvårdsmottagning, som geografiskt kommer att vara placerad i centrala Göteborg. Här på Arkivgatans psykiatriska mottagning i Göteborg bedömer och behandlar vi psykiatriska tillstånd som kan behandlas i öppenvård. Gro Sundell är enhetschef för PMU – en ny och unik psykiatrimottagning för utmattningssyndrom i Göteborg. På mottagningen finns specialister inom allmän psykiatri och rättspsykiatri.


Utredning och behandling av psykiatriska. I vår verksamhet ingår områdena allmänpsykiatri, psykolog behandling, neuropsykiatri, neuropsykologi samt rehabilitering. Hitta och få information om psykiatriker i Göteborg och ta del av telefonnummer,.


Vi arbetar med dig som privat person, familjer och organisationer. Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning. I det här klippet berättar vi mer om mottagningen. Samtal på Mikamottagningen Oavsett om du vill prata om svåra upplevelser, sluta sälja sex, har frågor om sex som självskada eller har andra funderingar kring din livssituation är du välkommen att vända dig till oss.


På vår mottagning erbjuds du utredning och behandling med fokus på din återhämtning. Närstående är en naturlig och viktig resurs, såväl under utredningen som i den fortsatta behandlingen. Vårt uppdrag är att ge psykiatrisk specialistvård till personer över år.


Psykiatrisk mottagning göteborg

Wemind Mobil psykiatri i Nacka är en jourverksamhet som har öppet varje dag, dygnet runt, för telefonrådgivning, stöd och psykiatrisk bedömning. Vi utför bedömning över telefon och gör i vissa fall hembesök eller träffar patienter på någon av våra öppenvårdsmottagningar i Stockholm sydost.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения