понедельник, 14 января 2019 г.

Gyproc undertak

Gyproc undertak

Lösning ger ett plant och optimalt underlag för montering av skivor. Ett enkelt verktyg för att beräkna mängden material för ditt nedpendlade undertak. Montering av nedpendlat undertak med GK system i en nivå resp. Kontakta oss via mail eller telefon för snabb offert!


Systemet består av bärprofiler, tvärprofiler, kantskyd skarvbeslag, kopplingsbeslag och justerbara stroppar. Pendeln kan vara av typen hålband. Konstruktionsdetaljer 1. Swelite Lättbalk, c 6mm 4. Hålrummet fullisoleras med mineralull, t. Platsbyggda nedpendlade undertak i två nivåer. För såväl din som vår säkerhet använder vi bara ledande produktleverantörer. Vi använder endast väletablerade produktleverantörer på marknaden för att kunna leverera bästa service och kvalitet till våra kunder.


Uppsättning av tunga saker direkt i en gipsvägg kan vara problematiskt och ofta behövs en extra OSB- eller plywoodskiva alternativt en kortling eller regel att fästa i. Träullsplattorna finns också som demonterbart undertak och kan lämpligen även användas som väggbeklädnad. Gyproc GG Golvgips 2. Egenskaper hos träullsplattorna. Träullit Akustik är ett naturligt innertak av cementbunden träull. Den rustika och naturnära ytan visar hur materialet ser ut rakt igenom. Akustikplattorna tillverkas av träull, cement och vatten.


Tillbehör som krokar och clips. Kostnadsfri rådgivning. Våra undertak i metall är inte bara praktiska och funktionella, här satsas lika mycket på kreativitet och design. Vi anser att metall är möjligheternas material och med anpassad belysning är det enkelt att se sin idé bli verklighet. Nedan visas våra produktgrupper.


Undertak i metall - ett modernt materialval. Ljudabsorbenter och undertak hjälper dig skapa en behaglig arbetsmiljö och god rumsakustik. Monteringen varierar från fasta undertak till demonterabara undertak med olika monteringshöjder, och gipsskivorna som monteras kan vara såväl standardskivor som Gyptone akustiksskivor. Välkommen, års arbete i branschen ger dig ett stort utbud av produkter. När det inte finns möjlighet att förankra undertakskonstruktionen i det ovanliggande bjälklaget och när man på ett enkelt och rationellt sätt vill skapa plats för installationer är vårt fribärande undertak alternativet.


Gyproc undertak

Ett vackert undertak kräver kunskap och erfarenhet av rätt material och montering. Idag har också valet av material stor betydelse för den arbetsmiljö man vill skapa i lokalen. I stora lokaler och i bullriga miljöer krävs det ofta att taket absorberar ljud för att skapa en bra arbetsmiljö.


Vi har ett aktivt kvalitetsarbete med våra kunder. Bolaget har även en säljsida där vi gärna besöker Er vid tillfälle och ställer upp med förslag samt konsultarbeten vid behov. Vi ser fram emot ett gott samarbete.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения