среда, 6 января 2016 г.

Mördade kvinnor i sverige 2016

Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Aftonbladets unika granskning avslöjar att minst kvinnor dödades förra året, de flesta i sina hem. Ingen hade tidigare tagit reda på siffran. Vi kunde avslöja vilka kvinnorna var, hur de hade levt och vad som lett fram till brotten.


Här är hela listan – mord under det gångna året.

Det här är Aftonbladets Dödade kvinnor En tioårig granskning. Nu har vi hela bilden. Sections of this page. Sköt ihjäl en bekant man och kvinna i Västervik med hagelgevär. Vi räknar varje död kvinna.


Och glömmer inte barnen. Brotten har beskrivit som vannsinesdåd med sexuella motiv. Dessa kvinnor var 17-åriga Lisa Holm som mörades i juni, 21-åriga Ida Johansson som mördades i ett joggingspår i Upplands Väsby i augusti och i oktober mördades en 60-årig kvinna i Klippan.

Kvinnor har högre utbildningsnivå än män. Trots det har kvinnor lägre lön, lägre inkomst och så småningom lägre pension än män. Statistiken visar också att kvinnor oroar sig mer, upplever sin hälsa som sämre samt redan i skolan är mer stressade än män. Detta och mycket mer kan du läsa i ”På tal om kvinnor och män. Kent Larsson mördade Fatima på hennes födelsedag.


Han styckade hennes kropp och bar ut den och häktades inte förrän ett år senare då hennes kroppsdelar hittades. Under juldagskvällen ringer en kvinna i Kungsbacka till polisen och berättar att hon har blivit hotad av en man som hon tidigare har haft en relation med. Vad som därefter händer tycks åtminstone i vissa delar vara klarlagt. Polisen besöker kvinnan , pratar med henne en stun men åker sedan därifrån utan åtgärd. Nu väcks åtal mot en 28-årig man som erkänt mordet.


Medborgarvakter som stöder den nigerianska militären berättar att beväpnade män på motorcyklar stormade orten Mairari i fredags kväll och valde ut fyra kvinnor , tvingade dem ur deras hem och sedan mördade dem. I skånska Staffanstorp hittades en död kvinna i 40-årsåldern i en villa på natten mot tisdagen. En man sitter anhållen, misstänkt för mord. Mannen hade redan suttit anhållen på måndagen efter att kvinnan misshandlats.


Polisen var dock tvungna att släppa honom i brist på bevis. Abdelali El Hachimi, 3 döms av Södertörns tingsrätt till livstids fängelse för det brutala mordet på en kvinna i Skärholmen i april. Tillsammans med kvinnan i lägenheten fanns även hennes ettårige son.

Egentligen var hon gift med den då 38-årige afghanske mannen, som var bosatt i Småland. Orsakerna till varför kvinnor från ursprungsbefolkningen, som totalt uppgår till knappt en miljon individer, löper drygt gånger större risk att bli mördade än andra kvinnor i Kanada är föremål för forskning. Sverige Mördade kvinnan kan ha jobbat ensam.


Men våld i nära relationer är en orsak, människohandel för prostitution en annan. Två skandinaviska kvinnor , som reser ut i världen, blir slagna, brutalt våldtagna, torterade och långsamt halshuggna, filmade med sina egna mobiler och därefter postar gärningsmännen filmerna på kvinnornas sociala medier. Här finns statistik presenterad som grafik och diagram.


Vi vill att alla ska ha möjlighet att hitta fakta och slå hål på myter med hjälp av.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения