среда, 27 января 2016 г.

Roliga saker att säga till siri

Marknadens största utbud av roliga prylar. Snabb leverans och grymma priser! I den här artikeln har vi samlat några av de bästa svaren som vi har fått, men det bör påpekas att exakt vilket svar som Siri ger kan variera från tillfälle till tillfälle. Det kan alltså löna sig att ställa samma fråga fler gånger i rad för att få ett roligt svar.


Siri visar sig ha hyfsad koll på populära filmer och tv-serier. Säger vi ”Jag är din pappa” får vi till exempel en referens till Star Wars, närmare bestämt ”Tillsammans kan vi styra galaxen som far och intelligent assistent!

Naturligtvis är Siri även intresserad av spel, men när vi frågar ”Gillar du Pokémon Go? Jag vet inte varför, men det känns lite olustigt att virtuella varelser ska hållas fångna inne i enheter”. När det kommer till musik är Siris smak utomjordisk.


Men allt eftersom de blir bättre blir det också lite obehagligt att det finns något i ditt hem som spelar in vad du säger och lagrar information om dig. En dag kanske vi vaknar upp och möter en AI- Siri i dörren som tar emot vår jacka – och då har vi för länge sedan passerat gränsen för plojig underhållning. Roliga saker att fråga Siri.


Nedan är en lista med roliga saker att fråga Siri. Jag har inte provat dem alla själv, men jag har provat en hel del av dem. När du ställt frågan en gång, fråga den igen som ibland kommer Siri att komma med något annat.

När jag till exempel frågar Siri om jag kan låna lite pengar, var det första. Siri om Siri funkar väl sådär för svenska förhållanden men hon utvecklas ständigt. Hon är i alla fall bra på att ringa upp folk när jag är på språng med lurarna på.


Siri är utformad för att effektivisera verksamheten i telefonen enklare att köra, men du kan ha en mycket roligare med henne än att bara be henne att göra en avtalad tid i din dagbok för dig. Om du aldrig har försökt att be Siri något mer ansträngande än vilken tid på dagen, här är tio roliga saker att ställa Siri. Resultatet är väldigt roligt – titta bara på videon här. Testa att säga ”ring pappa” till exempel, så kommer Siri fråga vem det är och då kan du spara kopplingen till rätt kontakt.


Det funkar för ”ring frugan” men tyvärr inte för olika barn (du kan alltså inte säga ”ring äldsta sonen” eller ”ring yngsta barnbarnet”). Hej välkomna till en del på saker du inte ska fråga Siri. Vår kära Siri åh vad det är kul att leka med henne eller vad man nu ska säga.


Siri var utformad för att göra uppgifter i telefonen enklare att utföra, men du kan ha mycket roligare med henne, än att bara be henne att göra en avtalad tid i din dagbok för dig. Om du aldrig har provat att be Siri något mer beskatta än den tid på dagen, här är tio roliga saker att ställa Siri. Det är andra roliga saker du borde fråga Siri. Förhållandet mellan dig och Siri , du kan hitta att Siri spelar mycket som en bashful tjej när du frågar dessa roliga saker som är relaterade till typer av frågor.


Bara ha kul att fråga dessa frågor till Siri nu. Samma sak sker om du uppger Englands nödnummer, 99 eller Australiens motsvarande som är 000. Visste du att Siri tycker om mördarkaniner?


På en skala till skulle jag säga att du är 42. Här är roliga saker du kan fråga Siri.

Siri har till stor del många fantastiska comebacks. Mot bakgrund av det här är roliga saker du kan fråga Siri. Vi kommer inte att avslöja svaren nedan så att du kan uppleva det själv från första hand.


Men det är inte bara smarta röstkommandon som funkar. Siri på svenska, så har jag fått massvis med sökbesök till roliga grejer du kan fråga Siri om. En del av dessa frågetips går att översätta till svenska, men har du frågat och fått svar på andra roliga saker på ärans och hjältarnas språk? För övrigt fungerar Siri riktigt bra på svenska. Visualisera Grejen här är att du vill omvandla teoretisk information till bilder.


Om du kämpar med att förstå ett koncept,. Säga vad man vill om Apples produkter - eller egentligen vilken produkt som helst som har mjukvaruutvecklare bakom sig där det finns en liten bit med humor.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения