вторник, 26 января 2016 г.

Mindfulness kurs lund

Distanskurser och kurser i Södra Sverige, se våra aktuella kurser. Kurser i ett 30-tal olika språk. Kvalificerad språkundervisning. Aktuella kurser inom hälsa. Livsstil, yoga och matlagning.


Utveckla ditt intresse och förmåga. Upptäck ett spännande hantverk. Hitta det perfekta Bilsemester till Lund med halvpension.


Boka ditt boende idag och spara pengar - Se våra erbjudanden här! Efter att du har deltagit i teoridelen är du välkommen till övriga kurstillfällen när det passar dig. Här finner du dag-, kvälls- och helgkurser i bl. Feldenkrais och tai chi for arthritis.


Mindfulness kurs lund

Vi hyr ut den vackra och stämningsfulla ”Stora salen” för kurser och aktiviteter. Den speciella träningen visar oss hur vi kan hantera och reducera stress samt förhöja vår livskvalitet. Som ett komplement till träningen i mindfulness , vill jag så ett slag för taktil massage. Mindfulness kommer ursprungligen från buddhismen och betyder sinnesnärvaro.


Visa alla kurser Gör din egen energidryck Vi vet att det är bättre att minimera antalet energitjuvar i livet, än att ta till energidrycker och annat för att försöka orka lite mer. Detta och mycket mer får du hjälp med om du går en kurs i mindfulness. Kommande introduktionsdagar i mindfulness : januari Umeåm, februari i Stockholm, januari i Göteborg, januari i Malmö, oktober Luleå Introduktionsdagen ger dig grunderna i vad mindfulness är, oavsett om du vill komma igång med egen träning eller om du avser att arbeta med mindfulness som verktyg i ditt arbete. För dig som vill gå mindfulnesskurs individuellt.


Du tränar på egen hand via webbaserat träningsverktyg och förutom kurs i mindfulness får du också utrymme för coaching i det som kanske utmanar i din vardag. Vi skräddarsyr upplägg efter dina behov och vi ses mellan ca 5-gånger. Under kursens gång uppmanas du att dagligen praktisera mindfulness.


LEDARE Ingrid Kalicka är utbildad journalist. Forskning har visat att mindfulness är en verksam metod för att minska stressrelaterade besvär samt ge ett ökat inre lugn och känsla av hanterbarhet. Syftet med utbildningen Deltagarna får möjlighet att tillägna sig grunderna i mindfulness , minska upplevelsen av stress och öka graden av närvaro i nuet, vilket i sin tur ökar välbefinnandet i vardagen.


Mindfulness kurs lund

Efter den här kursen har du fått bakgrund och kunskap om användningsområden för mindfulnessträning. Du har introducerats till ett mindfullt förhållningssätt till dig själv och till omgivningen. Du har fått kunskap och egen erfarenhet av mindfulness och dess påverkan på andning, kropp och sinne. Jag kan lägga upp en kurs efter ditt önskemål. Antingen kör du den vanliga med träffar à min eller så gör vi om så antalet fysiska träffar blir något färre (helst minst 3).


Då plockar jag ut de teoretiska delar som jag anser vara viktigast. På kursen lär du dig att vara medvetet närvarande i nuet och du får kunskap om hur du kan agera på det som händer i tankarna, känslorna och i kroppen. Inga förkunskaper krävs. Du kan också gå en kurs i meditation.


Mindfulness kurs lund

Under fliken Vad är mindfulness förklarar jag begreppet på mitt sätt. Oavsett om du är chef eller anställd kan du dra nytta av de positiva effekter som en kurs i mindfulness kan ge.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения