среда, 27 января 2016 г.

Dejtingligan rocky

Flickorna stämde träff med den 32-årige mannen via en dejtingsajt under förevändning att de sålde sex. I stället mötte flera män upp – och 32-åringen rånmördades. I dag föll domen mot två män och två flickor i dejtingligan. Endast en av männen, Ahmed Mowanes, 2 döms för mordet - till års fängelse. Det var torsdagen den september i fjol som två flickor, och år gamla, stämt träff med en 32-årig man via en dejtingsida.


Dejtingligan rocky

Det senaste avsnittet som finns ute nu handlar om just detta fall och heter Dejtingligan. Finns på Rättegångspodden på(Rss-feed för Android) eller på rattegangspodden. Och om ni gillar det, sprid ordet! I dag började rättegången mot de fem i dejtingligan.


Den 32-årige mannen hittades mördad i ett skogsparti i Frösunda. Han lockades via en dejtingsajt och lånade bilen av en bekant för att åka dit. Från DN: Den andre mannen, som är i 30-årsåldern, hittades av en polis under ett sökande i ett skogsområde vid Kolonnvägen i Frösunda i Solna.


Dejtingligan rocky

De stämde träff över dejtingsajter, drogade sedan sina offer med livsfarliga preparat och rånade dem på allt av värde. Idag slog Hovrätten över Skåne och Blekinge fast tingsrättens dom mot ” dejtingligan ”. Kvinnorna, och 3 döms till sju års fängelse var. Männen, och 5 får fängelse i sex och ett halvt år. Tingsrätten väljer att fria. Nu döms en man till års fängelse för mordet.


Vi får barn så har nu döms till din. Frikännandet av BS signalerar att det är okej att plundra mördade på pengar, låta dem ligga och inte ens behöva ringa 1anonymt när han får bekräftat av kepsletaren Rocky att mannen ligger kvar död i skogen dagen efter. Fem personer i Stockholm som misstänks ha satt i system att lura män på Internet att de ska få köpa sex för att sedan råna dem åtalades på torsdagen vid. AddThis Sharing Sidebar. Ett jävla skyllande på varandra bland gm, Rocky säger att han inte såg huggen, hade han vetat och bla bla bla, svin.


Rocky honom och sen säger att hade han vetat hade han ringt ambulansen. Piłka nożna w województwie świętokrzyskim. Nie masz jeszcze konta?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения