среда, 27 января 2016 г.

Restaurang stockholm city

Boka gratis på tre klick! Vi fokuserar på hållbarhet och säsongsbaserade råvaror. Frukost, lunch, brunch och middag.


Möt upp vännerna spontant över ett gäng delikatesser eller boka bord på någon av de hetaste krogarna just nu. Här listar vi de bästa restaurangerna i city , från gamla klassiker till centrala nykomlingar. Var vill du äta ikväll?


Restaurangen erbjuder lunch och middag, samt försäljning av färdig italiensk mat. På Pane Fresco finns det något för alla. Nyårsafton och Nyårsafton stängt. Tabbouli Söder har öppet fram till kl 14:på nyårsafton för endast catering. Stockholms 3bästa restauranger – från budget till lyx.


Restaurang stockholm city

Vi önskar er ett gott nytt år! Välkommen till restaurang Tabbouli City. Vi erbjuder inte bara mat utan vi erbjuder en upplevelse och känsla.


Din promenad genom gränderna i Gamla stan har retat din aptit? Ar du sugen på att upptäcka ett nytt spännande ställe att äta på? De testar många olika rätter och bedömer mat, dryck, miljö, service och prisvärdhet.


Betyg sätts på en skala mellan och 5. Henrik Norström, Peter Johansson och Daniel Frick. Hos oss väljer du smaker med inspiration från hela världen istället för rätter. Du hittar oss på Oxtorgsgatan på Norrmalm. Vi serverar italiensk mat och vin på vårt speciella sätt.


Dessutom har vi en underbar gästvåning i källarplan, där man i lugn och ro kan avnjuta en middag för större sällskap mellan 8-personer. Med stolthet och passion serverar vi väl genomtänkta och utstuderade smakkombinationer i kombination med en exceptionell upptäcksfärd i de italienska vindistrikten. Eller njut av spännande måltidsupplevelser på Downtown Camper by Scandic.


Restaurang stockholm city

Som vår gäst kan du ta del av kockarnas arbete när de wokar maten i sina eldfängda pannor. Vår vision är att kasta så lite som möjligt. För att undvika detta så mycket som möjligt använder vi hela grönsaken.


Vi borstar rotsakerna och använder hela i vår matlagning. Varje dag serveraras frukost, lunch, fika, middag och take away. Kombinera businessmötet med en god lunch. Här kan ni boka bord online, ni får omedelbart en bekräftelse på bokningen.


Restaurang stockholm city

Varmt välkomna önskar vi på Lebanon Meza Lounge! Du kan tex sitta i Orientexpressen, Jaktstugan eller Carl Larsson. This webpage are using cookies to help us give you the best possible experience.


Read more about our cookie policy. By closing down this message you agree to our use.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения