вторник, 26 января 2016 г.

Vad är yellow snapchat

Skicka filmer som försvinner, vad vinner man på det? Det är väl bara tonåringar som använder det ändå och om några år är det någon nyare app som ”alla” använder. Så tänker kanske många och avfärdar denna app som en övergående trend. Att berätta om kränkningar på nätet för föräldrarna är i sig en tröskel. Vuxna behöver skaffa kunskap och bli bättre på att ställa frågor om ungas liv på nätet.


Vad är yellow snapchat

De publicerar material som vem som helst kan ta del av. Det viktigaste är att veta användarnamnet på den man vill följa, annars kan det hända att man följer fel person. Här kan du som vuxen ta del av en snabbguide om Snapchat. Avslutningsvis får du några tips på frågor att diskutera med ditt barn.


Här ovan ser ni att jag hade poäng 1när jag började använda Snapchat. Vad betyder den här poängen? Men man kan som användare även ha följare och skapa stories som ligger öppna för ens följare att ta del av. Deras innehåll är kanske inte alltid lämpligt för personer i yngre tonåren. När du väl slagit på funktionen kan du inte ta bort den.


Men hur fungerar SnapChat egentligen? Användaren tar ett foto eller spelar in en kort videofilm, bestämmer hur länge fotot ska visas för mottagaren (mellan 1-sekunder) och skriver ett meddelande. Det är korta sekvenser på tio sekunder och du kan lägga upp oändligt med snaps som bildar din story.


När du tar emot en snap kan du faktiskt se den två gånger. Företaget har en värdering på 10–miljarder amerikanska dollar, vilket motsvarar 80–1miljarder svenska kronor. Vi delar dina frågor och vill erbjuda en säker, rolig miljö för kreativitet och uttrycksmöjligheter.


Vännerna kan i sina telefoner se när du har postat något, och kan sedan titta på din snap i upp till tio sekunder. Snapchat är en mycket populär app bland ungdomar just nu. Efter det raderas meddelandet. Det är viktigt att ditt barn känner till dessa funktioner och vet vad hen ska göra om något händer.


Grundläggande säkerhetstänk är viktigt på alla tjänster men särskilt på anonyma tjänster som Ask. Många har både glädje och utbyte av Instagram. Men man ska alltid vara medveten om riskerna med den här typen av sociala nätverk.


Vad är yellow snapchat

Vi rekommenderar vuxna att ha en dialog med barn och ungdomar om vad de är med om på nätet och att uppmuntra dem att berätta så fort något verkar konstigt eller obehagligt. I spelaren högst upp kan du se när Oskar filmar av sin mobil som ett bevis på att streaken verkligen finns. Det finns även andra svenskar som tidigare kan ha slagit rekord på Snapchat. Du kanske tror att du vet vad de små emojisarna betyder, men tänk igen! Här nedan kan du ta del av vårt snapchat -lexikon och få reda på massa saker: vilka dina vänner snappar me vem som försöker sno din bästis och vad de små hjärtana i olika färg faktiskt betyder.


Det här är personen som du har snapat mest me och fått flest snaps tillbaka från. Det är en interaktiv plattform med massor av olika funktioner såsom ansiktsfilter och renderingar. Det gör att det är svårt för vuxna att i efterhand kontrollera vad som skickats. De elever vi pratat med är väl medvetna om riskerna med att skicka bilder via internet.


Men du kan alltid slå av vissa Memories-funktioner i inställningarna. Ett av de alternativ vi erbjuder i Memories är möjligheten att skapa en avgränsad del av Memories genom att välja en lösenkod som kan vara en PIN-kod eller en lösenfras eller någon annan kombination. Vad är egentligen en ”Snap” En snap är en bild eller video som du tar själv och sedan delar med dina vänner som också har Snapchat.


Oavsett hur detta slutar är det bra att EU vill försvåra för multinationella företags att fritt kartlägga vad barn sysslar med på nätet. Det som gör appen unik är att du, när du skickar ditt meddelande, får välja hur länge det ska sparas i mottagarens telefon (max sekunder). Metro Mode har försökt reda ut vad det är som är så roligt med appen och vad det egentligen är för något.


Men vad är det egentligen som gjort appen som populär?

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Популярные сообщения